Mc Snakey

Hey you sweetpeas,

Flängmästaren fortsätter att leverera. Satan vad det är fix inför en lägenhetsplåtning/visning. Its a never ending story. Imorgon kommer den ut på hemnet, äej jag är för taggad. Jag hade tänkt blogga massor igår men grabbarna bokstavligen lost their shizzle och skrek i 5 h. Har fortfarande ett ringande i vänsteröra? Jag åt alltså typ EN tugga yoghurt till middag pga det fanns inte möjlighet att ens sitta ner en minut pga decibellnivån in this hauz var sjuklig. Stackars grabbarna. Eftersom det är två också kan man ju inte cut the other half som slack, nänä! Det är bara att haffa en tvilling och hoppas att man plockat den som sköter sig bäst heheheh. Första gången jag sett dem så ledsna dock :(((( Vi körde pysventiler på dom små liven och det funkade (kan man lugnt säga….) på Mauritz, men Malcolm mindre bra. Ska testa ikväll igen, wish me luck! När dem är sådär ledsna funkar typ inget förutom att stå upp (har kramp ASSÅ på riktigt, var hos min kiropraktor idag och han ba: man behöver inte ens vara utbildad för att se att din muskel TOTALT krullat ihop sig till ett litet snabel A…. Man ba ooooookkkkeeiii!!) och vagga dom samtidigt som dom skriker sönder. Det är hemskt. Sätter man sig ner ökar skriknivån med typ 300%. Stod upp hela jäkla dagen igår asså. här kommer en salig blandning av veckan:

I måndags var jag inne i stan och fixade i lägenheten med Jonas samt ett BVC besök med grabbarna, hann förbi Zara och gluttade på ett gäng snajsiga skor.

Fixade med blommor i lägenheten. Lille nybro!!! Va, att vi skulle outgrow you this fast nooo i did not see this comin.

Käkade lunch med Jonas och Claes på NYKO. Räksallad hellooooo you good lil bastard.

Vi åkte hem, Jonas badade as uuuush.

Vaknade i tisdag, kände mig som ett blåbär WHY NOT?

För att käka frulle, och spana in Lindex nya kollektion i deras underbara showroom! Godaste avo mackan – svimmade!

Hey im stefan and i got 99 problems but a KID aint one?

Micki, Amanda, Dante, Philipe, Mauritz och Malcolm var också med! Älsklingar!

Testade dessa skinnbrallor, och en svart tunika till. This is niceeee isnt it.

Teddy jacket <3333

Kabelstickat <3333

Klev på kröket direkt nääää skoja!!! Det är nån lemonad <333 Känner ni btw hatt-viben av lampan?? Hahahah.

Micki var tvungen att gå på ett möte men dessa två morsor hade inte direkt mkt och stå i hehehe?!?!?! Stackars Emma som fick dras med oss läääänge.

Jag begav mig sedan till Nybro igen för att preppa. La ena ongen på gölve? Han somna där JAVISST!

Efter allt pill fick vi vibe och ba låt oss käka ute!!!! Mhhhh så mys med smårätter.

Dont even asskkkk me vad detta är pga jag minns ta mig 17 inte!??!?! Här kände vi bara när alla 3 ungar skrek: ABORT. Avbryt allt!!! Dom på Hantverket ba: men maten kommer nog ej vara så god i takeaway…. jag och jonas kollade på varann å ba :)))))))))))))))))) (In mind sa vi till varann: vårt minsta problem….) hheheeh dom var sjukt trevliga och så, allt var supersmarrigt me!!! (3 rätter står dock fortfarande i den där takeaway påsen i kylen oäten. Ska slänga den nu.)

Igår var det på med arbetsmunderingen igen (hehehe skämta jag jobbar inte sådant) och tillbaks in i lägenheten för sista fix. Älsk på denna klänning från lindex <33

Lunch med min snubbe på Broms, herre så gott detta var!!! Hette nåt med GRENOBLE minns jag. Typ någon fisk, med kapris, rödbetor och MKT SMÖR. (Man kan aldrig få för mycket smör eller ekat SMÖRIGT vin osv.)

Grabbarna var med. Dom sa: Mamma du flänger nåt så inni vad är greyen? Vi fixade lite till i lgh, den fotades igår! Sen åkte vi hem.

Imorse brände vi in till stan igen pga jag hade min kiropraktor 10.00, och vårdcentralen 13.00. Jag har sådana sjuka kramper i benet och fötterna. Har tydligen jättekorta muskler. Visst vet ni att jag lider av ganska jobbig hälsoångest? Jag tycker det är lite trist och prata om, men det är som det är. Därför VC.

Ska sporta dessa ormar på lördag!!! Mc Snakey Sneaky Stefan. Skämta, jag är inte snakey. Har insett att jag bara är den jag är, och att jag förmodligen är lite weird??? Jaja.

Det var mina dagar. Wow, its been aaaaa lot. Nu ska jag ta en pellegrino lemonata och CHILLA. Wish me luck. Puss, och tack för att ni följer lilla mig. Det är så fint, och märkligt. Att ni liksom vill läsa vad jag gör, fastän jag liksom inte är någon annan än jag. Omg, profound, men ni förstår. Tack!

  1. Alltså gud vilka snygga skinnbrallor!! Kul att det äntligen börjar bli säsong för mer läderbyxor nu, har varit för varmt innan

  2. Måste fråga!! Vad har ni köpt det otroligt snygga matbordet ifrån?? ÄLSKAR det och din blogg! WOW äntligen någon som är nere på jorden haha ( i alla fall i bloggvärlden). KEEP it up!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *