Fresh new cut outa the oven

Hey hey hey hey och godkväll på er bloggsötisar,

Imorse vaknade jag tidigt som fan (halv 5) pga Mauritz skrek som en liten galning, så det var bara ta löpet ner till Babybrezzan och push that GO button haaaard. Jupp, han var vrålhungrig och argsint som ett bi innan han fick sin tidiga frulle, men deckade sen snällt efter 90 ML ersättning. Malcolm hade inte riktigt vaknat ännu, men som bekant körde jag in en flarra där med. Just push it in! Dreamfeed <3 Ahhh what a lovely thing for human race! Jag och twinsen sov sedan på till 7.30 och då var det bråttom som 17 gubbar asså. Lykke skrek: MAMMA SKYNDA JAG KAN EJ VA SEN. (Okokokokokok men borde det inte vara tvärtom liksom?) Jag åkte ju in med Jonas och Lykkis imorse pga skulle klippa och slinga mig vid 10. Hann med en frulle på Nybro med karln också, innan jag gick över gatan till Ekman Hair för en redig touchup. Man såg ju ut som en kålrot i huvudet? Shit aint glam. Sedan har dagen fortsatt i chillers anda, träffade Dasha en snabbis, var en sväng på LV och Chanel (ändå min bday snart!!!) och hängde lite i parken med Micki innan Jonas kom och hämtade familjen ”tretusen barn” för hemfärd. Alla 3 ungar skrek något jävulskt, det blev nästan komiskt. Jonas ba: filma det här på insta då!!!!! låt dom ta del av the true shit!!! Nej tackkkkk, skonade er. Ej drömmigt och höra 3 ungar kaosa loss och skrika på en decibellnivå som typ är omänsklig. En får ju migrän av mindre? Am i not right.

Hey babe, sometimes your a pain in my low area but I mostly adore you.

Och kaffe. Livet är fan inte komplett utan kaffe? Just pour that shit up.

Riktigt Stefan-Måndags skrovmål. Nä ärligt åt en baeconbit, resten fick my dude. Älsk på beijkonnn men fan vad jag får ont i magen av det.

Hey you can call me miss cabbage head.

Not anymorrrrreee hehehehe.

Tjäna alla. Ahhh, hejdå!

  1. Hej kära Stefano! Kan inte du snälla tipsa om var jag o min kille/snart man ska gå ut o fira/käka i Sthlm efter vi haft vigsel på stadshuset! Är ejjjj fr sthlm men ni har fint stadshus o vad ska man göra när man vill gifta sig snabbt dessa covid-dagar😊 men vet som sagt inte var man ska gå om man vill ha ”feststämning” men ändå nice! Bor på diplomat. SNÄLLA TIPSA!!! Tack för en rolig blogg!
    Kram
    En annan morza

  2. Hej! Jag vill så gärna veta var du köpte den otroligt fina klänningen i ljusgrön med hög hals som du hade på Michaela Fornis fest?
    Tacksam för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *