Som en yxa i fejjan

Hej gänget,

Hoppas att ni mår braaa och haft en skööön höstig måndag. Jag börjar finally återhämta mig från Micki & Damons fekke i lördags. ÅRETS FEST. Shit, man är ju inte purung längre. Argrynkan var så inbiten i söndags att det fan såg ut som någon hade dragit en yxa i fejjan på mig. Fykaaatten asså, man är inte 19 längre. Var kroniskt törstig och klen i söndags, drack seriöst 2 loka och en flaska rabarbersaft (1,5 L) under loppet av en timme (den vi spenderade i parken i gassande sol medans lykke ville att vi skulle gå balansgång…) och kände mig ändå som arizona mf desert in my mouth. Aya! Nu blir det chillers gunillers fram tills dess att jag fyller år, hahahaha skoooooja ni känner mig jag har alldeles för mycket inplanerat. Här e min vecka you guuuuys. Någon btw på bloggbevakning skrev att: OMG stööör mig såååå på Stephanie Strauch och hennes satans svengelska!??!?! Hehe tråkigt <///3 För deras skull alltså, cause i aint stoppin hahahaha. Äej men en sak hurrni (älskar er btw så mycket här inne, ni är så otroligt fina och snälla mot mig!!) livet är sååå för kort för att gå runt och störa sig på andra människor? Seriöst, har folk inga jobb eller kärleksproblem eller för i helvede inga baaarn?!!? Jag hinner aldrig störa mig på någon? (förutom på jonas och mina ungar….. ) Att störa sig är ett privilegium!!! Du ska va tacksam, du surpuppa, att du har TIDEN att störa dig på mig. Du ska tacka mig! Vill ha nya skor som tack! Du kan posta dom till mig. Iallafall. Låt oss foka mindre på vad andra gör, och mer på vad vi själva kan påverka, dvs oss själva? Finns fan inget så kraftfullt som att möta hate med löv. Do not forget <3

Onsdag: (skrev tisdag först bcuz jag vet 90% av veckan inte vilken dag det är och det är sååå gött!!!) Ska in till stan pga ska till min naprapat och bli knäckt. Har kramper i fötter, vader och ben. Dålig blodcirkulation. Getting old. Inväntar ådrebråcken. Dröj snälla! Sedan tänkte jag iaf försöka träffa alla mina vänner som vill och kan ses hahahah? Jag är på allt just holla at me du har mitt nr.

Torsdag: Vi ska ta båten till Utö och checka in på deras hotell med Jonas familj och syskon. Lunch/dinner n drinkzzzz osv. Ja alla barn är med, båten är ständigt fullpackad av vagnar, mjölkmaskiner och nappflaskor what else is new, nä exakt.

Fredag: Lämna utö, mot kräftskiva @Solsidan.

Lördag: Middag på Älgö med Jonas Mamma.

Söndag: Dricka loka, rabarbersaft och gå balansgång i parken. Återuppta modet: arizona mf desert och undra varför jag aldrig lär mig. Heheh. Nä, kanske inte så illa då. Men som ni säkert förstått har både jag och Jonas en sjukt FESTLIG familj och vi umgås mer än gärna med dom typ varje helg pga vi har så brutalt kul. Alla går bra ihop tillsammans också, det är fan en ynnest. Tomten är far till alla barnen hade kunnat vara ett scenario, men nä its all good in da hood i familjen Strauch/Ryberg/Cherif/Lövstedt. (Ja alla är skilda, och ja, insåg precis the contradictory hehehe…)

 

 

  1. Du är livets bloggare/kvinna/influenser/mamma/ikon osv. Sluta aldrig med svengelska, sluta aldrig skriv på ditt sätt. Man längtar ju fan hela dagen och hoppas på att man ska få sig dagens mysstund här inne! Puss 💋

  2. Hej!! Jag älskar din blogg och tycker du gör helt rätt i att ge fan i vad ngn annan tycker.
    Jag undrar en sak dock, hur hänger din corona-ångest ihop med större fester som du går på ibland? Jag tänker mig att någon med riktig ångest (som jag har fått för mig att du skrivit att du har) inte klarar av eller mår dåligt inför såna sammankomster? Eller hur går tankarna. Jag fattar biten med lev nu o ha kul osv men hur går tankarna i hjärnan 🙂

    1. Du är så himla härlig och väldigt rolig! Verkar genuint fin och omtänksam. Fortsätt vara som du är, we support u, very very mucho🌞💞😘

  3. Älskar hur du skriver!! Vem har ens tid eller ork att störa sig så mycket 🤷🏼‍♀️🙃 keep up the good work!

  4. Älskar din blogg! Jag har börjat få samma argrynka som du och överväger botox. Kan du berätta om din erfarenhet av det snälla? Försvinner rynkan helt, hur länge håller botoxen i sig, känns det konstigt att inte kunna rynka pannan osv? TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.