Björnar och såld lgh

Hej måndagsbarn,

How was your day today? Was it good, great or just okayyyy? Min var så chillad och mysig. Lykke har planeringsdag på föris både idag och imorgon, så imorse passade vi på att fråga skorpan vad hon vill göra, och hon sa att hon ville ju kolla på björnarna på Skansen och åka karuseller. Appppsolut, ditt ord = min lag. Jag och Jonas konstaterade efter att ha käkat en dassig lunch som typ smakade tidningspapper att: vad man inte gör för sina barn???? Dagen för oss personligen åsamkade inget form av stimuli, förutom det faktum att det gjorde henne glad. Överlycklig tbh. Men hennes glädje, när hon får göra sitt hjärtas innersta längtan, är ju fan så mycket mer ren lycka än alla Chaneldojjor och Diorväskor någonsin kan bringa.

Vi sålde btw vår lgh ikväll!!!!!!! Känns helt sjukt att vi ska lämna stan och bli husägare. Inget mål i sikte ännu, men äntligen kan vi börja kolla for realz. Lovar dock att inte börja odla morötter och kratta som lördagssyssla. Hahahha. Nope! Där går fan gränsen, för Stefan. Jajaaaaa, nu kallar min kudde, gotttttaaaaaa gooooo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.