32 år

Heeej och godmorgon bloggisar,

Jag trodde jag hade ett möte imorse när jag vaknade av regnet som smattrade mot fönstret, men till min lycka insåg jag att det var imorgon. Samma känsla som när man vaknar och tror man måste gå upp, men klockan bara är 5 och man kan somna om med gott samvete i 2 h till!?!?! Mmmmh, that feeling! Like cookies on a shitty day. Ska vi kika lite på vad jag pysslat med här på senaste?

Jag har poserat på vår uppfart bcuz my man simply löves to take photos of me….

Jag har fyllt på den stickade garderoben med lite fun kulör, denna goding från ZARA.

Och ätit lunch med en skorpa <3 Caesar what else is new, och min ständiga följeslagare: handspriten.

Kaffekaffekaffekaffe.

Jag har vaknat en torsdag och klätt på mina små för att….

Fylla bilen med vällingmaskiner och vagnar ÅTERIGEN, för att bege oss ut till havs med båten en sista gång innan säsongen är över. Typ rätt nöjd med min båtinsats/packinsats för detta år…..

Mot Utö.

Idyll i sin renaste form. Jonas pappa styrde ihop en liten familjehelg då Jonas syster Malin, och bröder Marcus och Sander alla bor utomlands. Det innefattade saunaaaaa, mat och asgarv som sig bör.

Och en och annan powerwalk runt ön. Familjen Ryberg <333

Själv powerwalkade jag mest med alla ungar och vagnar. Upp och ner. Här mot fördrink.

Sedan gjorde vi det som vi gör bäst, käkar goa greyer. Löjrom <33

Å fäsk. Vi sövde alla barnen precis i synk till middagen. Sen sov dom hela kvällen. Med dreamfeed paus ofc för tvillingarna vid 23. DRÖM.

Sedan vaknade vi upp till ett mööörkt Utö, så då bestämde vi oss för att dra fast as fuq pga solen sken inåt lands.

För ett lunchpitstop på Smådalrö gård. Där åt jag bakad rödbeta med chevre and it was delichhh, glömde fota OPS.

Sedan brände vi tillbaks till Saltis för att smälla av årets kräftskiva hemma hos Jonas pappa som bor i Solsidan. Vår familj va??? Slutar aldrig käka/partajja.

Sander, Marcus, Jonas och Sebbe. Sebbe är den yngsta brodern, han kunde inte haka på till Utö unfortttt men gasade på kräftskivan istället. Visst har jag sagt att Sander är artist? Han har gjort typ en av mina favvo partymode songs tillsammans med Martin Garrix, klick för att lyssna! Hur bra röst har han????? Exakt, mkt.

På lördagen hade vi en middag inplanerad med Jonas mamma, men jag och resterande gäng var så trötta efter att ha flängt runt hela satans havsbandet så vi fick cancellera. Käkade jordnöttsringar i soffan tills det sprutade ur öronen istället. Mhh.

Förra söndagen ville vi testa på Bockholmen, så vi promenerade en timme och kom sedan fram till denna idyll.

Mammas cheyyyy ville ha juice ock köttbullar.

Så det fick hon! Köttbullarna var 10/10, så brutalt smarriga. Min sallad däremot, näe hurrni. Inte godkänd. 260 spänn för lite salladsblad, räkor, och två sparrisar. Ägget gillar jag ej och den där sk ”Nobisdressingen” var allt annat än nobisdressing. Den smakade bara majonäs med typ lite vitvinsvinäger i. Tar man 260 spänn för en räksallad då är det fan dags att LEVERERA. Jonas åt en club sandwich och han lämnade typ all kyckling för den var extremt seg….

Men min utsikt var iaf wonderrrrbar <33

Så blev det måndag och lillskorpan hade planeringsdag på föris. Hon sa att hon ville till Skansen och vad gör man inte för sina kottar…

Matchy w a cowwww.

They see me rollllliiiiin..

…They hatiiiiiin…

Ridin’ dirty va, mammas lilla minigris <3 Äej sen kom regnet och då packade vi ihop!

I tisdags passade Lova Lykke för dem hade planeringsdag två dagar i rad. Jag hade lite möten på stan och hann med en fika med Amanda och Philippe, mysets myyys!

Sedan var jag på twist and tangos showroom och spanade in deras höstnyheter, såå mycket fint WOW assåååå bara kolla denna jacka å brallor <3

Sen åkte jag förmodligen hem och bytte blöjor och gjorde sånt en rimlig morsa gör va. Sedan blev det onsdag och jag var på kollektionsvidning hos Soft Goat. 

Sallad är min nr 1 lunchfavvo. Freshness, cleanness and happpppiness hahaha ok ska lugna mig.

Skorpan var också med. Hur fina tröjor så säg mig?!?!

Soft Goat levererar de absolut härligaste höstplaggen all time <3

Sen blev det Torsdag och då skulle jag till min naprapat moses (han flyttar fan inte bara vatten leme tell ya) och då passade jag på att äta lunch med Dashis och Soffan på Sturebaren <3 Jag åt pokebowl med tonfisk, fast med quinoa ist för riiiiis. 10/10 poäng!

Å i fredags minns jag ej vad jag gjorde så jag gjorde förmodligen inte ett jota, pga på Lördagen hade vi dop för Mauritz och Malcolm.

Mauritz gudmor är min syster Alexandra <3 Och Malcolms gudmor är min syster Malin, men hon bor i Schweiz så hon var inte här :((((

Love you!

Min familj.

<3

Klänning från Adoore.

Im Stefan.

Mamma, Jonas Mamma, Bonusmamma.

Vi hade caterat in mat från Annorlunda.

Lykkelus du kmr krossa manshjärtan d ser väl jag d.

Sofia och Carl var också med å firade boysen!

Som vanligt i Stefans/Jonas familj övergår lunch i middag som kulminerar i fezzzt. I söndags hade jonas möte så jag hade alla kids själv från 13-18…………… Glatt d var

Igår vaknade jag till tonerna av ”Happy Burnnntday” som Lykkis sjunger. 32 år you guuuuys.

Firade med en Caesarsallad till lunch, hemma med mina killar <333

Sedan begav vi oss hem till Alex & Pojan som bjöd på middag <333 Alex är seriöst världens bästa host, fattar ni att hon är kock eller??? Aldrig ätit något äckligt där hehehe. Och bästa: att Malin kom hem på min födelsedag OCH att hon bakar en liten bebis i magen. Lykkis första kusin!!! <333

Pojan spritzade smetana på hasselbackspotatisennnnn omg it was everything.

Lykkis hatar inte direkt snaxxxx men vem gör d ärligt? Kex med fransk bondost och fikonmarmelad.

Ahhh ni ser ju vad ni ser (Citat:Rudolf i Sunes Sommar, jag är en flitig användare av d hehe)

Hei sissylus.

Pasta scampi t varmrätt….. Är halvt deprimerad att den nu är SLUT och att min pastakvot är fylld :(((( Crohnshelvete, kunde du inte tagit riset istället!!!

Mh, mh, mhhhhhh.

Till efterrätt hade hon bakat rabarberpaj… Asså förstår ni ens <3333 Knäckig, söt och helt perfekt. Nu e jag fan helt slut hurrni, blir till att vila fram tills lördag för då har jag en födelesedagsmiddag här hemma med tema. Herregud asså, att man aldrig lär sig charmen med lugn och ro… hahahah skoja. Puss.

 

 

 

 

 

  1. Meeen så härlig blogg. Ny läsare här och älskar ditt sätt att skriva på samt härlig blandning. Har en liten kotte på 5 månader så Nice att följa någon som också har kidzzz!

  2. WOW!!! Vilken drömhelg!
    Hur gör ni OM Lykke eller bebisarna vaknar ute på restaurang?? Och hur gör ni när ni ska hem sen? Lyfter ni över barnen sovandes? <33

  3. Hurra, kul med massa bilder i inlägget <3 btw den där ledsna dyra räksalladen…………. intens kärnorna i citronen hade dom tagit bort, helt otroligt hur vissa ställen kan vara så sloppy med sin mat :’((( tack för bästa bloggen, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *