Spöregns Stefan

Hola,

Äej 2 dagar in på hösten TYP och jag är fan färdig. Roliga saker som att transportera sig från plats A till B när tvillingarna sov var tidigare livets liv och ett privilegium i Stefans liv. Tystnaden. Då kunde jag låtsas att jag var med i en musikvideo och värsta coola cheyen, som ba spontant glassade fram på gatan till tonerna av typ Disclosure. När ingen såg droppade jag loooooooow. No place to be and no time to looooooooose. I regn är jag TYP mer en bulldozer som matar en stridsvagn framför mig, som jag mer eller mindre använder som ett vapen mot befolkningen. Endast i en riktning with NO FUQING sight in mind att avvika från min rutt. Framåt!!!!!! Fort som fan och håll undan OCH avstånd. Tack. Äej hurrni. Saknar mitt musikvideo mode. Hahahha, känns som det nu är ett minne blott. What a life!!!! Snart är det snö.

Idag har jag gjort följande: vaknat, bytt blöjor, matat skrikiga bebimonsters, satt på kaffe, duschat, tröstat gaphals, duschat, hört kaffemaskinen säga PICK och stänga av sig själv, släpat runt på två bebisar, sminkat mig, matat gaphals, åkt in till stan, tänkt fan just d KAFFET, ätit lunch ensam på NYKO, hört ngn hosta inne på restaurangen så jag tog LÖPET osäker på om jag ens betalade, vart på möte med Wakakuu, promenerat i spöregn, matat skrikiga barn, bytt blöjor, ringt Jonas 1300 ggr (en annan kvalitet jag har = jag ger mig aldrig, ringer tills han svarar hehehhe), promenerat i spöregn igen, förbannat min farkost till vagn (odugliga sate!!!!!! Så less på dig ditt åbäke.) åkt hem, genomlevat skrikfest, bytt blöjor, badat alla 3 ungar, tömt lykkes potta på skit 3 gånger, lagat middag (kyxklinggryta med ris och sallad) och nu sitter jag här helt utmattad och nattar Lykke. Fan asså, inte konstigt att man har alla symptom på stroke. Men uppenbarligen så är det bara en bieffekt av att vara mamma. Hahhaha. All gooooood.


Hur fina är seriöst mina jeans?!?!? Äej örk int, kmr leva i dom hela vintern. Klick, annonslänk!


 1. Tips tips! Skaffa en vagn på längden också så är de lättare att ta sig runt. Typ en uppababy vista, som dasha har. Är Lykke orimligt trött i benen placerat du henne i den gigantiska varukorgen.

  1. Hej goding. I know men det är känns räääätttt så oschysst mot den av mina bebisar som får sitta under, dvs som jag inte ens ser (som stirrar in i en svart vägg hela dagen en decimeter över sin panna) eller typ Inte ens hör. I praktiken är det nog en bra lösning å kanske lätt att ge. Förstår att rådet är i all välmening, men tänk om du hade twins, vem skulle få ligga under. Tänk om han får filten över huvudet och typ kvävs och jag märker inte det? Om båda panikskriker i vagnen och jag måste köra och den ena får ligga ensam i typ Mörker utan att se ut eller se mig. Skulle aldrig välja en sån typ av vagn, nog därför typ ingen med tvillingar har den hehe! Mennnnn fattar att du mena väl <333 fått d tipset många ggr men i woulddddd Neva! Puss

  2. Hahaha har flera vänner som har två barn och har sådan vagn och man ser båda, men ditt katastroftänkande är väldigt underhållande 😅

   1. Heheheh typiskt mig!! Men då är mina fråga
    : flera vänner som ha ”två barn” är det syskon då meaning åldersskillnad, eller har du flera friendz med tvillingar?????? Det är en stor Skillnad för mig om Lykke hade setat i underredet hehehhe och tvillingen överst!!!!!!!! Men äre inte tvillingar vill jag ba flika in att man kan inte jämföra så, enligt Stefan. Lykke fattar saker och jag kan förklara för henne, jag kan inte förklara för två spädbarn i liggdel varför en av dom inte ser eller hör sin mamaaaa.

    1. WORD! Från en fellow tvillingmorsa – vem sätter man underst? Tvillingar är inte samma sak som syskon med åldersskillnad meeeen jag tror inte man hänger med på det föräns man been there & done that! Fullt rimligt med ett äldre syskon men minimännen fattar ju inte annat än att dom absolut inte ser ett dugg. Och nu vet jag ju inte hur dina är men mina hade aldrig köpt det och promenaderna hade blivit skrikfest!

   2. Jag har två barn men 18 månaders åldersskillnad och hade hellre aldrig skaffat en sådan vagn och jag har långt ifrån ett katastroftänk. 🤷🏼‍♀️

 2. Så härlig blogg, blir verkligen glad av att läsa!! Väntar själv tvillingar i början av 2021 (fortfarande i chock över att det är två där inne), och letar för fullt efter bra tips och ”lifehacks”. Har hittat mycket i dina tidigare inlägg, men har du något inlägg med tips på vilka saker ni köpte som verkligen hjälpt er? Exempelvis säng, stolar eller andra smarta grejer som kan göra livet med tvillingar lite enklare?

 3. Hej!! Skulle du vilja skriva lite om hur det ar att leva med chrons? Har for mig att jag läste att du hade det. Ar själv i utredning ang mag sjukdom och skulle vara intressant att veta vilken kost/livsstil som hjälper dig. Kram xxx

 4. Tack snälla för att du svarade på min fråga ang bröllizmiddag i Sthlm! Har bokat Teatergrillen, blir toppen pga älskar både Pelle J och ostron!!!!
  Haha har samma jävla vagn. Är så otroligt less den. Trots att den är ”bra” så längtar man bara tills den dagen den ska skrotas/säljas.
  Tack igen för en härlig bLoGg!!!! Hoppas på mer solsken o mindre regn denna höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *