Måndag nu är du här igen.

Hej bloggisar,

Hoppas att ni sovit ett långt oavbrutet sovpass och vaknat upp fyllda med energi och med ett glatt humör. Det kommer man långt på! Jag somnade klockan 22 igår och första uppvaket med tvillingarna var 04, så det får man ju vara otroligt nöjd över. Jag är dock såååå svullen under ögonen, och trött enda in i  benmärgen. Spegeln imorse sa till mig: you need to mf chill down a bit. Ah, shit vad jag och Jonas har gasat alltså. 3 barn och otroligt mycket middagar/fest/fläng. Det tar ut sin rätt!! Igår reflekterade jag och Jonas lite över sommaren och allt vi gjort, alla platser i Sverige vi varit på och kanske både fördelen och nackdelen med att aldrig kolla i backspegeln. Vi båda konstaterade att vi ser fram emot en luuuuuugn höst med mycket mys och chill. Jag skulle faktiskt verkligen vilja böra träna, men jag tycker det är så svårt för det är inget jag egentligen tycker är särskilt kul?! Men som jag läste någonstans förra veckan: ”Tar man sig inte tiden att träna och ta hand om sin hälsa, behöver man tillslut ta sig tiden att vara sjuk” Och det mina vänner, är inget jag vill.

I lördags hade jag en försenad födelsedagsmiddag med mina vänner och det var så satans roligt att jag känner mig lite dränerad på endorfiner idag. Men försöker embraca det modet också, för dom dagarna är minst lika viktiga. Så man uppskattar allt det roliga men ändå kan finna charmen med regn en grå Måndag. I veckan ska jag mest chilla här ute på Ulriksdal. Men behöver åka in till stan ändå för ett möte i slutet av veckan, och fixa lite saker och plåta inför ett samarbete nästa vecka. Förhoppningsvis hinner jag med en fika eller lunch med mina vänner, dricka en riktigt jäkla vass kopp kaffe och kramas i soffan med min familj. Hösten, im ready for ya!!! Puss

Av Linn, Mattias, Micki, Damon, Stina och Kristian fick vi en oljemålning av oss själva i sann greveanda, som även var temat på min middag. Haha, grät av skratt när jag öppnade presenten. Denna ska ramas in 4 freakin suuuure.

  1. Ville bara säga att jag råkade hitta din blogg idag och älskade den direkt. Du skriver så bra och jag skrattade massor plus att det är kul att läsa bloggar som handlar om att vara förälder och vad det innebär.
    Ha en fin dag / Michaela

  2. Alltså huuur orkar du?! 🙈

    Jag blev tvåbarnsmamma för 6 veckor sedan och det går inte EN dag utan att jag lipar över frustration, trötthet, hur otillräcklig jag är, du dåligt min kropp återhämtat sig och vi ska inte ens tala om stackars snippans obefintliga återhämtning! 😭😭

    Är helt slut, haha! Du är minst sagt superwoman! 🥰😭

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.