En sån som bara snackar

Heeeeej dom bästa jag vet,

Älskar verkligen att bege mig in här. Det känns som att ni är mina vänner och typ världens seriöst mest framgångsrika lyssnare?!?!? Dock skaver känslan i mig av att jag är en kass vän, som inte ställer upp som jag borde. En sån som bara snackar, men som aldrig orkar lyssna, och som bara avbryter. Förlåt för det, för det är inte jag. Jag älskar detta forum och har såååå mycket löv att ge till er, men tiden liksom motarbetar mig. Klockan vinner alltid, det är sen gammalt. Men förhoppningsvis har ni tålamod, för en dag (vemodigt men ändå lite härligt också.) går alla mina barn på förskola och jag kommer ha så mycket tid att ni politely kmr be mig att hålla kftn istället. Jag försöker finna en struktur för bloggis men jag har svårt att bena ut hur jag vill lägga upp det. Vad vill ni helst läsa om här och i vilket format. Mina dagar räcker ju inte till alltid, men jag vill verkligen jobba för att få in 3 inlägg i veckan. Jag tror det är doable, om ni inte då tex kräver att jag ska skiva en avhandling om Sveriges bolåneränta, för att ni ska stanna kvar här, typ. Pls ge mig input och tips. Ni är så kloka och härliga, och jag älskar er alla. Tack för att ni lyssnar på mitt stundtals dravel, och förlåt för att jag är rörig (jag tenderar på att försöka tvätta bort den delen av mig själv, presentera mig i en annan förpackning. ”Jag är vuxen och viker alla min tvätt symmetriskt nu.”  Men jag är verkligen precis som jag alltid har varit, och förmodligen alltid kommer vara. Hur det nu är.

 1. Skit i Sveriges bolåneränta och fortsätt som du gör! 😂 Mode och familj. Ditt liv! Jag gillar sättet du skriver på och är också småbarnsparent. ALLT är relaterbart i småbarnsvärlden. Typ. 😘

 2. Ääälskar din blogg och man vill ju bara ha mer och mer av dig och därför gärna en daglig uppdatering. Men jag förstår verkligen att det är svårt med två (eller tre) små kids där hemma. Det som jag tycker är tråkigt är när man bara totalt uteblir och man går in gång på gång och så är det ingen uppdatering (förlåt, ingen pekpinne). Men om det däremot känns rimligt att skriva tre inlägg i veckan, kan du inte ha tre fasta dagar då? Så vet man när det kommer ett inlägg och kan gå in just de dagarna. Du är grym! Puss på dig!

 3. Vi gillar dig precis som du är. Jag tycker helt enkelt du inte behöver göra det så komplicerat, lite som forni skrev på hennes blogg, skriv när du känner för det och skriv vad du känner för! Vad inspirerar dig där och då, vad har du gjort i helgen, djupare tankar, barnfunderingar, Whatever. Så länge du är autentisk och dig själv så kommer jag kika in och läsa, finns det ett nytt inlägg så blir jag glad och finns det inte ett så kan jag snällt vänta.

 4. Å jag vill läsa om hur du så galant jonglerar småbarnslivet med det sociala och alltid lyckas se så snygg ut! Men gärna också om vardagslivet hemma, hur det går med tvillingarna och så. Lite blandat alltså! Du är bäst!

 5. Jag älskar hur du beskriver småbarnslivet på ett väldigt öppet och igenkännande sätt. Att du skriver om ditt eget föräldraskap utan att klanka ner på andras. Sen skriver du också fantastiskt roligt om din och Jonas relation. Även där känner man igen sig i hur relationen till ens partner kan påverkas under småbarnslivet, också på ett härligt sätt då det innebär en hel del dråpliga & komiska situationer. Det fångar du/ni!
  Annat som är kul enligt mig är listor av olika slag, restaurangtips, bra lifehacks som småbarnsföräldrar. Ja mycket av det du redan skriver om.
  Lång kommentar men jag älskar verkligen din blogg. Du är så otroligt rolig & känns väldigt genuin. Och juste, må inte dåligt över inläggen som inte blir skrivna. Du gör ett fantastiskt jobb som det är!

 6. Heeeej!!! ääälskar din blogg, ditt sätt att skriva på och din jargong!! Jag tycker inte att du ska ha för höga krav på dig själv gällande inlägg, älskar när du bara skriver om din vardag och vad du gör! vad du än producerar tycker vi om, det kan nog alla dina läsare skriva under på. Vi är inte här för att läsa om Sveriges bolåneränta haha, men om dig, dina tankar och ditt liv. Och vet du vad, om du inte lyckas skriva tre inlägg i veckan för att tiden inte räcker till, det gör inget vi överlever ändå, MEN om du gör det blir vi ju såklart överlyckliga. Sätt inte för hög press på dig själv!

 7. Som jag såg att de andra redan skrivit men ditt sätt att skriva är verkligen så bra!! Och skönt att läsa!! Älskar att följa din vardag!! Speciellt eftersom jag har en liten plutt född 1/5 så behöver man ibland en paus och då är din blogg en sån härlig flyktväg!!❤️
  Fortsätt skriv om dina vardagsbestyr men läser gärna mer om klädinspo som du gjorde på insta igår till exempel! Tack för en superhärlig blogg❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *