En torsdag och planerna för helgen

Heeej alla skorpor och kex,

tack snälla för er feedback. Ni är så kloka och som jag alltid säger, så otroligt snälla. Typ kanske världens mest underskattade egenskap: att vara snäll. Men ändå så är det den vi förmodligen värdesätter högst när vi bygger vänskaper, att omge oss av varma och snälla människor, som får oss att må bra. Jag tror att ju äldre man blir, desto mer essential blir det i ens liv att verkligen försöka vara den bästa versionen av sig själv. Att bidra med positiv energi och försöka att inte klaga så mycket, utan bara hänga på med inställningen att allt löser sig och oavsett vad det blir, så blir det bra. Klagan som blir repetitiv är så sjukt giftig.

Alla kan ha röviga dagar, det är vi nog alla överrens om. Men den personen som dag efter dag efter dag bara klagar på allt och tycker saker suger hela tiden, surar tyvärr ner hela sin omgivning med sitt humör också :///  Ibland vaknar jag på morgonen och känner att jag verkligen inte är på topp, kläderna skaver, kaffet är beskt, det spöregnar och känslan av att vara oinbjuden på en fest alla går på, sköljer över en, och alla gånger kan man liksom inte hålla masken. Fan. Därför bokar jag aldrig in mer än två dagar i veckan där jag ska vara social, på stan och flänga runt. Jag har den lyxen idag att kunna bossa över min tid så. På så sätt hamnar jag inte i situationer där jag känner mig skavig pga jag är helt energilös och ihålig. Och dessutom behöver jag inte oroa mig för att andra människor uppfattar en som sur eller otrevlig när man egentligen bara känner sig liten.

Idag har jag ej gjort mycket och det har varit sååååååå himla skönt. Shit, vad jag behöver sådana här dagar. Där jag bara är hemma och pysslar runt. Matar twinsen, chillar och typ plockar ur diskmaskinen utan stress. Kanske hinner med rakhyveln liksom. Morgonen började 07 när grabbarna vaknade. Då matade jag dom i sin lilla säng (dom sover i samma säng bredvid varandra.) och sedan somnade dom om – praise da lord. Då smet jag ner, gjorde äggröra, en kopp kaffe och plockade i och ur diskmaskinen. Sedan tog jag en snabb-dusch och hoppade i träningskläder. Efter det gick jag 35 minuter till ICA och 35 minuter hem med vagnen, för att hämta ut mina nya skor jag köpt. Hur fan ligger närmsa ICA 35 minuter bort, whaaaaat jag bor verkligen i skogen… Sedan kom jag hem, gjorde en sallad, matade minisarna, bytte blöja och nu tar jag min andra köppppp och lyssnar på Maurtitz tjatter här bredvid som vägrar sova. Lova hämtade precis Lykke och dom är nu i parken vid hennes föris tills Jonas hämtar henne och åker hem. Då ska jag bada med henne som vi alltid gör, sedan laga middag och sennnnn är det ofta skrikfest och nattning. Yihaaa.

Imorgon ska jag träna Be-Core med massa andra härliga mödrar, följt av lunch på stan, sedan ska jag på ett event som Micki har på eftermiddagen för att sedan hämta Lykkeeeluuus (Lykkis förskola är granne med Micki typ.) och invänta Jonas, för att sedan åka hem och hit da shower för på kvällen ska jag på tjejmiddag! Meaning att Jonas ska ratta alla kidsen själv. Men han e grym for reals så i ant worried. Jag ska äta middag med Dasha, Stina, Sofia och Amanda på Hallwyllska imorgon följt av afterdrinkzzzz. Och herregud pre drinks också ofc. Det ska verkligen bli sååååå sjukt kul med lite tjejhäng, och nojig som jag är uppskattar jag verkligen att man kan käka utomhus i dessa tider. På lördagen sedan ska Jonas ta vår båt ut till Sandhamn med några av hans partners för att…. fira något eller vad fan det är dom nu ska göra hahah. Pappa kommer och hämtar hans dotter dvs mig + hennes 3 ungar sedan åker jag med honom hem och hänger hela dagen och sover där. Världens mysigaste helg. Jag kanske kikar in här imorgon med ett litet hej och ett mindmode för dagen. Massa puss på er.

Stefan dagdrömmer i snajsigaste kappan, adlink klick

  1. Hej Stefan :-)!
    Du är verkligen unik . Så fin, djup , rolig, ytlig , stark. Har slutat följa bloggar, men din är så uppfriskande! Du får mig att le, skratta högt, beröras av tänkvärda funderingar. Gillar att du strösslar med lite glamour ibland. Lärare i förorten behöver det !
    Kramar

  2. Alla dina inlägg är läsvärda och så bra!! Antalet spelar mindre roll, det är innehållet som räknas. Tycker du är otroligt grym så fixar allt allt du gör🤗 Var inte hård mot dig själv. Som din bloggkompis som uppskattar din blogg får man som typ dåligt samvete att inte kommentera så ofta. Men tänker att du skulle tycka att d e t är lite tokigt (svårt att hitta ordet haha). Fortsätt köra som du gör, blandningen här är perfekt. Berätta gärna om huset ni bor i om ni vill, hur länge och om ni kan tänka er bo omkring där framåt. Stor kram bästa S!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *