Halsont, frågestund och strålande sol

Hej godingar,

Hoppas att ni har haft en härlig helg, för det har sannerligen jag! Imorse vaknade jag dock upp med trettontusen knivar i halsen. Ouch! Den väl bekanta känslan av ett utomfenomen som bestigit mitt svalg gjorde sig återigen påmind. Aha, där var du alltså. Jag har nog aldrig gått såhär länge utan en endaste förkylning. (barn på förskola har en tendens att plocka upp en och annan så att säga…) Under sista delen av 2019 var jag sjuk i princip varje jäkla månad. Plus gravid på det. Ni minns hur nertorskad jag blev i nässpray? Jag kan meddela att sedan grabbarna kom (jag var småsjuk enda fram tills förlossningen och så täppt i näsan att jag typ hade panikångest varje gång jag skulle sova. Plus nya munsår varje vecka.) så slutade jag rakt freaking upp och ner med nässpray, för det är ett beroende som jag aldrig någonsin kommer finna mig i igen. Så nu sitter jag här, helt igentäppt i näsan och sköljer ner loka i min svidande hals. Älskar raffset bubblorna bidrar till, lite som att svälja ner ett FUQ U efter varje klunk, om ni förstår hur jag menar hehe.

Imorgon skulle jag ha tränat becore med min lilla mammagrupp, men det blir till att chilla hemma istället. Sååå tråkigt för jag har verkligen kommit in ett mode där jag uppskattar att röra på arslet liksom? Det är inte ofta jag känner så leme tell ya. Hatar ju inte heller att chilla runt hemma obv i ett mysigt set, dricka kaffe och typ måla naglarna liksom, men nu har man ju fått upp flåset?!?! Jävla hals. Det enda jag saknar är mitt egna hem, med mina möbler så jag kan skapa mitt egna lilla Zen-mode. Har liksom svårt att zenna loss när jag sitter bredvid 4567 uppstoppade djur på rad? Inget fel i det, men det är bara inte riktigt min stil typ. Kanske om jag hade ett gods i Sörmland, hade jag kunnat förbarma mig över något form av horn eller pläd typ. Jag saknar liksom att vara taggad på att köpa blommor och att städa i garderoben. Just nu kunde jag serrrrriöst inte bry mig mindre om varken blommor eller städ?? Någon frågade om hur det går på husfronten och näää hurrni. Det går väl sådär. Det är inte mycket objekt ute tyvärr,  och dom som är intressanta gasar typ upp 2-3 miljoner från utgångspris?! Wtf. Corona bidrog till att varenda kotte blev taggad på hus eller?!?!? Marknaden är helt beyonderzzzz. Kanske blir en lägenhet emellan ändå!??!?! Hehehehe nääämen vi får se!! Vi hyr huset i 1 år, dvs är utflytt i mars/april så jag känner i alla fall ingen attack-stress ännu. Men det lär väl komma det med ni känner ju mig ://////

Strax hämtar Lova Lykke och går till parken, sedan plockar Jonas upp henne vid 17 och när dom kommer tänkte jag ha förberett lite middag. How wifey of meeeee. Planen är iallafall så men god knows att allt kan ju hända tills dess?!?!? Wifey in mind osv iaf. Jag tänkte faktiskt att Jonas skulle slänga på lite kycklinglårfilé på grillen när karlsloken kommer hem. Ändå sol idag!?!?!? Sedan blir det någon form av sallad plus lite sötpotatis i ugnen. Standard-rätt hemma hos Strauch-bergs. Lykke äter oftast det vi äter, i alla fall någon variant av det :))) Hurrni vad tror ni om en liten frågestund imorgon? Ställ frågorna här i kommentarsfältet så köööööör vi. Puss på er då.

Post work out Stefan hows it goin

 

 1. Hej! Först – jag tycker mycket om din blogg och ditt sätt att skriva -pls keep up the good work!
  Nu till min fråga: Jag undrar vad ni har haft för vagn till Lykke och tvillingarna och vad dina upplevelser är av dessa?

  KRAM!

 2. Hej! Har förstått att din förlossning med tvillingarna var riktigt tuff, men undrar om det kommer komma en förlossningsberättelser snart? 🙂

 3. Vad kollar ni efter för hus? Tipptopp, renoveringsobjekt? Pool? Lidingö? Radhus? Tomt för studsmatta eller underhållsfri trädgård? Vilka kriterier har ni?

 4. Tycker alltid att du ser så fräsch och naturlig ut! Hade varit roligt att få en mer utförlig beskrivning av din hudvårds- samt sminkrutin 🙂

 5. Vad kan du inte leva utan. Här gäller typ allt från smink till att ha ost i kylen typ. Alltså kort och gott fina must have i livet.

  Och sen den optimala klädseln för lekparkshäng, då menar jag typ vilken jacka skor osv.

 6. Hur blev det med Nanny till barnen? Tänker hur ni gör när ni är borta på fest osv? Vem är Lova? 🙂
  Undrar också angående hus, vad letar ni efter?
  Kram!

 7. Hej! Totalälskar din blogg och hela din vibe!

  Hur får man upp hoppet för kärlek? Jag är verkligen en romantiker men du vet ibland när man känner att, ahapp alla killar är skit liksom. Har precis gjort slut med en kille som det vart fram och tillbaka med i två år och har så svårt att se att det ens finns andra, känns som att det är kört nu. Kan man hitta tillbaka? Hur ser du på kärlek och relationer överlag? Tror du alla har en ”the one”?
  // Twenty something girl.

 8. Tips på ställen i skärgården typ glasställen, stränder, restauranger! Berätta om ditt jobb som inköpare, är det roligt? Du skrev att du inte umgås med dom du gick i skolan med, så hur har du lärt känna dina vänner? Tycker det är svårt att bli nära vänner i vuxen ålder:/

 9. Älskar din blogg! Bäst på interwebs utan tveckan. Hur är livet med tre barn jämfört med ett? Hur är Lykke som storasyster och gjorde ni något särksilt för att hon skulle digga tvillingarna? Skulle ni klara er utan avlastning från barnvakt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.