Waddap veckan

Heeeej och godförmiddag älskade bloggisar,

Shit vad jag är uttråkad. Jag har inte lämnat hemmet sedan förra fredagen, det är alltså 10 dagar sedan jag hade någon form av socialt umgänge. 10 dagar sedan jag hade vanliga kläder utan ett innehåll på 89% elastan/stretch.  Imagine what that does to ppl. Har ju typ börjat snacka med mig själv i spegeln här hemma??? Jag mår iaf bra nu, och är så sinnessjukt taggad på att träffa människor, vem fan som helst ärligt talat, just set me up. Imorgon har jag becore, men jag är dock osäker på om jag ska gå? Känns inte som att min kropp är helt på topp, så man kanske inte ska utsätta den för värsta mördarpasset som får en att vilja spy ut sina egna organ efter en kvart, liksom? Men jag åker i alla fall med Jonas och Lykkis in till stan imorgon bitti med twinsen. Jag kanske sätter mig på ett fik och bara andas in existensen av folk liksom? Heheheheh, ok skojaaaa redan innan corona hade jag fobi för främmande människors kroppslukt. Typ det äckligaste jag vet är när en främling går förbi mig i sjukt snabb takt/springer och man får en käftsmäll av personens lukt i ansiktet. Spyr. Håller alltid andan då. Inte för att jag egentligen tycker personen ser snuskig ut, utan för bara det faktum att det känns genomäckligt att liksom andas in någon annans hud som man inte känner? Waaaaay to personal. Aja. Stan it is imorgon, ska springa lite ärenden och fixa lite småsaker jag inte hann med förra veckan, och sedan hämta Lykke.

På onsdag ska jag se om jag kan lura ut någon till mig för att bara hänga med meeeei. Någon av mina vänner som läser detta, som vill komma förbi på lunch och fika typ??????? På kvällen kommer Jonas mamma Maria och man Ulf hit på middag eftersom vi avbokade förra veckan pga var sjukis! På torsdag ska jag fixa lite inför ett samarbete och så skulle jag även behöva åka in till Forni kontoret och ta lite nya bilder till min header här på bloggen, som jag aldrig hinner. Bilderna jag har nu var från vintern 2019 när jag var preggo med tvillingarna, typ i vecka 20 något sånt. Det är liksom inte riktigt det modet jag strävar efter när jag klickar mig in här, hehe. Jag har bakat klart mina avkommor nu…. På fredag borde jag i alla fall vara fit for freaking fight för att träna becore på morgonen, följt av möjligtvis en vinlunch kanske?!?!?! Ändå fredag och man är ju rätt törstig efter vinkarantän pga förkyld helt klart. Vid 15 ska jag hämta upp Lykke för att gå hem till Dasha & Douglas på mexikansk middagsafton. Så himla taggad!!!!!! Resten av helgen blir lugn, om det är bra väder skulle jag kunna tänka mig skansen med lilla skorpan eller något. I alla fall besöka staden. Micki min kära citybased friend, vad ska du och D göra???? Kanske fika/lunch/aw/parklek på lör? Jag tänkte även posta svaret på era frågor del 2 imorgon kväll, när jag nattar Lykkis. Så om ni undrar något så släng in ega nedan så tar jag med den också. Nu ska jag mata minimänniskorna med gröt, dom hatar det men a mom gotta do what a mom gotta do. Dom kan ju inte direkt dricka ersättning för resten av livet, det är inte så saxy när dom är 25 och någon undrar om dom ska med på lunch och dom ba asså nä jag har med mig min mjölk så d lugnt. Hhaha. Äej sjukt.

  1. Ska snart till frisören kan inte du lägga ut lite inspirationsbilder i ett inlägg? Mellanlångt till lite kortare tack😀

  2. Berätta mer om din förlovningsring!! Hade du en ”tydlig önskan” eller var det din kille som överraskade och han hade valt den helt själv? Tycker det vore så kul att få höra då din ring är goalzzz samt lite speciell 🥰

  3. Jag är nyfiken på din mamma och hennes bakgrund. Hur kom set sig att hon flyttade till Sverige? Pratar hon arabiska? Känner du dig arabisk? Vore kul med lite reflektion kring det marokanska arvet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.