Stefan svarar

Älskar din blogg! Bäst på interwebs utan tveckan. Hur är livet med tre barn jämfört med ett? Hur är Lykke som storasyster och gjorde ni något särksilt för att hon skulle digga tvillingarna? Skulle ni klara er utan avlastning från barnvakt?

Hey, tack snälla! Livet med tre barn är underbart, fett jobbigt, roligt, kämpigt, sämst och bäst. Det är en mix av allt, men solskenet är ju ändå det man minns på något märkligt vänster? Tänk vad smarta vi är! Nej men mer koncist så är ju självklart det mycket mer att parera med 3 kids jämfört med 1. 3 barn som ska äta, sova, vara nöjda, känna sig älskade, ha rena blöjor, vara stimulerade, sitta i famnen samtidigt som man själv är en sammansättning atomer med känslor hehe. Ibland känns det bara som att jag och Jonas gör det dom vill för at dom ska vara nöjda, men det är väl förmodligen också sanningen. I alla fall nu. Men det är okej. Vi som par är ändå (måste jag säga) rätt fenomenala på att hitta dom små glimtarna mitt i all destruction. Hahahah. Typ en jävligt bra påse poppad porcorn, en ny serie, känslan när vi masserar varandras fötter, ett gulligt sms eller en flaska jävligt bra rödvin, typ.

Lykke diggade inte tvillingarna alls och ännu är hon inte helt övertygad, men det blir bättre för varje dag. Absolut, man klarar ju allt på något märkligt vänster! Men sen är jag jävligt optimistisk och inte så knusslig av mig. Är lykkes favoritsnacks slut, vi tagit fel mössa, eller glömt hennes gosedjur tar inte livet slut. Jag väljer att försöka uppfostra henne att vara adaptable. Samma med twinsen. Jag har ingen aning om det funkar eller är det rätta, men det lär ju visa sig???

Heej! Var shoppar du mest?

Hej sötis! Jag shoppar olika för olika produktkategorier. Mina kläder handlar jag ofta på budgetkedjor som HM, Lindex, Zara. Jag älskar även ByMalina, men det är lite mer pricy. Stories och Adoore handlar jag även också på emellanåt som är något in between rent prismässigt. Älskar Ahlvar gallerys sidenblusar. Väskor och skor handlar jag helst där det är sviiiiiindyrt heheh. Jackor handlar jag seriöst överallt: Rodebjer, Acne, HM, Zara, Lindex, Twist and Tango, By Malina, Nelly osv.

Vit klänning, Gul klänning, Grön Blus, Ljusblåa Jeans – HM

Älskar din blogg!!
Är så himla kär(!!!) i din förlovningsring! Hur stora är stenarna, både i och runt om? <3

Tack snälla <3 Den in inköpt på Kapplans och Jonas har gjort den själv (med hjälp och feedback från mig såklart, han fick en del bilder innan hehe!) Det känns så onödigt att dela den infon. Några kommer alltid ha både större och mindre stenar än dig och mig, materiella ting och ägodelar. På samma sätt som att vissa får för sig att andra verkar lyckligare, kärare eller mer älskade. Glöm inte att det är ett state of mind. Nu säger jag inte att det är så i ditt fall, men jag kan erkänna själv att jag ibland tänker: om jag bara hade X som hon/han så hade mitt liv vart så himla bra. Bäst helt enkelt. Men glöm inte bort att för några år sedan kanske du drömde om det du faktiskt har idag. Tex: en slutförd utbildning, en bättre relation med din vän/mamma, en förlovningsring, din drömväska eller bättre kondition.

Tips på ställen i skärgården typ glasställen, stränder, restauranger! Berätta om ditt jobb som inköpare, är det roligt? Du skrev att du inte umgås med dom du gick i skolan med, så hur har du lärt känna dina vänner? Tycker det är svårt att bli nära vänner i vuxen ålder:/

Mysiga restaurangställen är: Idöborg, Holmen i saltis, Smådalarö gård, Old smokehouse. Stränder ogillar jag starkt, så det vet jag inte riktigt haha. Gillar ej att ligga som en packad sill på rad bredvid 478 andra packade sillar. Helst hittar jag en klippa gömt någonstans i skärgården och lägger mig så långt bort från mänskligt liv som möjligt hehehe. Båt krävs dock då.

Idöborg.

Typ ingen bättre frihetskänsla än att åka båt.

Vad skulle du sagt till ditt 20 åriga jag?

Typ whats meant to be will always find a way. Oroa dig inte så mycket för saker du inte kan påverka. Fokusera på vad du vill inte vad andra tycker. Lita på din magkänsla. Var inte så sur mot dina föräldrar. Chrohns sjukdom definierar inte dig. Plugga, bananskal existerar bara i filmer. Ingen bryr sig om din finne på hakan. Det finns mer i livet än bara fest. Tvätta händerna oftare och lär dig vidden av distansering!!!! En dag kommer det komma en pandemi. Bra om du övat.

Never forget photobooth. Jag och mamma 2007. Jag 2009 i San Diego, klippt luggen med en kökssax, precis singel. Hatade allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *