Barn använder inte parfym

Hej fina ni,

Jag har gått 678 varv på heltäckningsmattan i vardagsrummet med Mauritz i babybjörnen. Han vägrar sova. Lykke är förbannad next level för hon inte får spraya min parfym i hela sitt rum, och Jonas försöker förklara: barn använder inte parfym. ”Jo!!!! Varför???!!!!!” Gastar hon där uppe, och jag hör Jonas stappla på orden. Diskmaskinen är öppen, den stinker, pallar inte ens stänga den. Idag är jag trött. Hatar dock att klaga så försöker bara få denna dag att gå över till natt för sedan är den fan fredag, och då ska jag poppa bubbel oavsett dagsform. Firar verkligen inget. Det är den mest sorgliga tider vi lever i, och varje gång jag går förbi en pensionär på mina promenader skäms jag över hur rädd jag är. Jag undrar vad dom tänker på.

Jag gör inte så mycket just nu. Det mesta är avbokat, med all rätt. Hade inte i min vildaste fantasi kunna förutspå denna framtid för ett år sen. Jag delar mina tvillingars existens med ett ständigt stressat psyke. Jag hatar det här året. Och så skäms jag, igen. Asså jag är typ min egen mardrömsperson att bli instängd i en hiss med. Eller strandsatt på en ö tillsammans med. Eller hamna i karantän ihop med, under en pandemi. Panik föder panik inom mig. När allt är lugnt och som vanligt kan jag hantera det mesta. Men nu oroar jag mig för allt. Födelsemärken, blåmärken, huvudvärk, kramp i fötterna. Slänger mig ut genom ytterdörren och lite lätt panikslaget andas in luften. Den är krispig och påtaglig. Inomhus blir det lätt kvalmigt och ibland kommer jag på under vilka reformer vi lever, och då inbillar jag mig att jag inte kan andas. Blä. Jävla satans år.

Saknar er. Inser hur mycket jag älskar att skriva när jag väl är här inne. Snart!!! Hoppas ni väntar. Puss. Steffi.

 

 1. Efter regn, mörker och elände kommer sol, ljus och hopp! Väntar som en sann bloggvän💕🤗 Denna förtvivlan och ovisshet gör en så rädd och allt därtill. Du gör det verkligen jäääätteeebra!! Sjukt bra! Stor kram🙏💛

 2. Du är en sån superstjärna! Så cool, så smart, skriver så jäkla bra och alltid alltid sjukt snygga outfits!! Fortsätt! Puss

 3. Helt förståeligt!
  Hittade till din blogg bara sådär och tycker du skriver så bra, ärligt och roligt! Heja dig i dessa jäkla tider

 4. Jag uppskattar verkligen att följa dig både i sociala medier och på bloggen, för du är så ärlig med dina känslor – både positiva och negativa. Plus att man får lite glamoooour för du klär dig så snyggt och är så bra på att unna dig bubbel när du vill. Perfekt kombination. Heja dig för att du orkar två tvillingbebisar och en bestämd snart 3-åring!

 5. Jag känner verkligen med dig i det du beskriver. Och jag känner även igen mig mycket från då mitt liv styrdes av hälsoångest & även vissa andra katastroftankar. Jag upplevde att allt skrämde mig och när jag inte var rädd så visste jag att det bara var en tidsfråga innan jag snart skulle bli rädd för nästa grej. Jag kände mig så svag och det är oerhört dränerande att handskas med sån ångest och att samtidigt vara förälder. Hjärnan som ständigt planterar tankar som skrämmer livet ur en, samtidigt som man ska vara en tålamodig, varm, närvarande osv. mamma.

  Hur många människors med samma ångest som dig hade klarat av att ta hand om tre barn under tre år varav två är tvillingar, OCH allt det här mitt i en pandemi? Inte många! Det kommer komma en tid då du får bearbeta din ångest & även bli fri den. Då ser du tillbaks på allt det här som något som tillhör en förfluten tid i ditt liv och det som höll dig vaken om nätterna får inte ens din puls att gå upp. Tills dess. Du är FAN inte svag utan så väldigt stark!

  KRAM!

 6. Hej Stephanie! Jag läste några skönhetsinlägg här på din blogg och har två frågor.
  1. Vad var det för behandling du gjorde hos Lena för att jämna ut huden mellan ögonbrynen/i pannan. Jag har haft problem med akne men har inte så djupa ärr men känner ändå att jag skulle vilja släta ut huden där då den är liite gropig. Verkar som att du är nöjd med resultatet (och din hy ser fantastisk ut!) så undrar vad du gjorde?
  2. Du har så otrooooligt vackra ögon och jag måste fråga om du använder någon produkt för att få dem att se så vakna/pigga ut? Typ clear eyes eller liknande för att få dem vitare? Oavsett vill jag passa på att säga att din ögon verkligen är magiska! 🙂

  Supertacksam för svar! Kram!
  Frida

 7. Glömde av din blogg och hittade den nu igen, glad som fan över det! Gud jag känner igen mig i allt det där med panik och oro, det är en pest, men vi klarar det!!!!! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.