Frågestund

Jag tänkte att vi kör en frågestund direkt. Vad tror ni om det? :)) Jag tycker i alla fall att det är roligare att läsa bloggar, om jag har bakgrundsdatan om personen i fråga. Men det kanske bara är jag som är så pass sneaky, men frågar man inget får man ju inget veta? Då sitter man bara där och antar, och det är typ det värsta jag vet. Folk som antar. (Jag gör det också, men det är verkligen ocharmigt. Måste sluta.) Det blir bara missförstånd. Nu tror inte jag att vi hunnit hamna i missförstånds-träsket, men det skadar väl aldrig att förebygga, tänker jag!

Ställ era frågor i kommentarsfältet nedan, så svarar jag på dem imorgon kväll efter att jag har nattat Lykke.

En drömmig dag på Vila Vita Parc i april när jag och min familj hälsade på min svärmor och fästman i Portugal.

 1. Så roligt att du börjat blogga på forni, jag gillar verkligen ditt sätt att uttrycka dig på! Vart är du uppväxt och hur är du som person? Det ska bli väldigt roligt att följa dig och din Lycka till!

 2. Hej! Kul att du börjat blogga och grattis till graviditeten! Ska bli så kul att följa äventyret 🙂
  Frågor: pluggade du till inköpare direkt efter studenten eller gjorde du något annat mellan? hur träffade du pappan till barnen? var ni båda synkade i när ni ville ha barn? är du ursprungligen från Stockholm?

 3. Hej! Vad kul att du börjat blogga, jag är helt ny och började för några dagar sen följa dig på instagram 🙂 Vill ni flytta till hus eller lägenhet? Favorit maträtt? Aldrig funderat på att gå ner i tid på jobbet för att satsa på blogg/instagram/influencer? Jag vill passa på och tacka dig för att du är så öppen med din magsjukdom, jag har själv precis börjat min resa med inflammatorisk tarmsjukdom. Hur förhåller du dig till din sjukdom? Jag har svårt att acceptera den :/ Kram!!

 4. En till fråga om den inte är för privat: du skrev i ett tidigare inlägg att du har Crohn. Vill du berätta om symtomen du hade som gjorde att du sökte för det och om du får behandling nu och blivit hjälpt av det.

  1. Så roligt att du har börjat blogga! Har under en längre tid kikat in på din instagram och inspirerats av din stil (hehe). Du verkar dessutom vara en väldigt härlig person! 🙂

   Vilka är dina bästa modetips?
   Hade varit roligt att veta mer om din bakgrund/uppväxt

 5. Älskar att du börjat blogga! Jag är väldigt nyfiken på hur ser du på operationer/skönhetsingrepp? Är det något du själv gjort eller gör? tycker du det är rätt eller fel att vara öppen med sådant som influencer? då många unga läser och inspireras av bloggare. Hur håller du dig i form? tänker du mycket på vad du stoppar i dig, tränar du? Vad jobbar din man med? Var shoppar du mest? Tänker kläder, accessoarer, smycken osv, du är alltid så fixad och piffad!!

  1. SÅ roligt att du börjat blogga, du verkar vara fantastiskt härlig och fin som person! Vad ska ni döpa era små bebisar till? (Stort grattis till två pojkar!!) Vad jobbar dina föräldrar som? Vad gör dig lycklig? Hur såg kärlekslivet ut innan du träffade din man, dejtade du mycket, var du mycket i förhållande etc? Vad är dina bästa och sämsta sidor som person, i kärleksförhållande samt gentemot vänner?
   Tack för en mysig blogg <3

 6. Hejsan, först av allt vill jag bara säga att du är SÅ duktig på att skriva och formulera dig. Du fångar verkligen in oss läsare, ska bli kul att få följa din blogg och resa!

  Så, till min fråga – Har läst att du har Chrons sjukdom. Undrar lite hur den fungerar ihop med graviditet? Påverkades du mycket av det under din graviditet med Lykke och hur är det nu? Samt om du är orolig över att dina barn ska ärva sjukdomen? Har själv syskon med Chrons därav min nyfikenhet på hur du har det.

  Kram

 7. Tack för en mysig blogg, du verkar va en sån himla glädjespridare! Har du några stora mål och drömmar i ditt/ert liv? Vad föll du för hos din man? Kramar till dig <3

 8. Hej!
  Är du svartsjuka av dig? Hur skulle du isåfall hantera din svartsjuka? Tänker tex på om din man skulle spana in någon.
  Dina bästa skönhetstips?
  Hur friade din man?
  Är du feminist?
  Hur hade du varit om du jobbade som lärare?
  Vad hade du jobbat med om du inte hade ditt nuvarande yrke?
  Kram!

 9. Så kul att du börjat blogga igen!
  Jag undrar hur inställningen till att få tvillingar är nu, har chocken lagt sig? Jag är själv enäggstvilling och blev så avundsjuk när jag såg att du väntade det ? Min syster är verkligen det finaste livet någonsin kunde gett mig. Vi har ett band som jag tror är omöjligt att förstå om man inte själv är enägging. Vi kan läsa varandras tankar och vet att vi finns där för varandra livet ut oavsett vad, vi är liksom en del av varandra. Många tror säkert att detta kan påverka en negativt i livet också (egen identitet osv) men för oss har det enbart varit positivt! Önskar dig all lycka till, kram.

 10. Spola tillbaka tiden 5år, hur tror du att den Stephanie hade trott att livet skulle se ut 5år framåt?

  Reflekterar du något över hur dina föräldrar uppfostrade dig och tänker att du ska ta efter/inte ta efter?
  (Är det något du redan tagit efter/inte tagit efter med Lykke)

  Vilken känd skådis hade haft huvudrollen i filmen om ditt liv?

  Spretiga frågor?
  Men så kul att följa dig i bloggen i alla fall. Alltid älskat att läsa om familjeliv trots att kids känns år bort ? kram Fanny!

 11. Vad har du & din kille för likheter & olikheter? Vad har du & Lykke för likheter/vad har hon personlighetsmässigt ärvt av dig? Vad har Lykke & hennes pappa för likheter/ vad har hon ärvt av honom? ?

 12. Du skrev någon gång att det även var KS med Lykke, vill du berätta varf?

  Så kul att följa din graviditet och ditt liv!

 13. Hej!
  Ditt sätt att formulera dig på är magiskt och du verkar så härlig, redan fastnat i denna blogg.
  – När det kommer till kläder/accessoarer/skor osv, vad tycker du är värt att lägga ”mer” pengar på och vad tycker du är bättre att köra budget?
  – Vad tycker du är de bästa frågorna att ställa när du hamnar bredvid ”okänd person” på exempelvis ett bröllop? För att undvika att fastna i väder, vind & jobb-snack, du verkar inte som personen som fastnar i det snacket.
  – Är barn något du alltid drömt om eller har den längtan växt fram med åren?
  – Är du en julfantast eller skulle du helst skippa den?

  Heja dig! Kramar

 14. ÄLSKAR REDAN DENNA BLOGG! Klarar typ bara av Dashas blogg men nu har jag två bloggare att följa så tack för det, haha.

  Min fråga ääär, vad hade du sagt till ditt 23-åriga jag där ute? Karriärsmässigt men också när det kommer till kärlek och sånt. Vad önskar du hade gjort mer/mindre?

 15. Så kul att du börjat blogga, ska bli kul o följa dig!? Jag undrar hur Jonas känner kring att få två pojkar? Hur känner han kring att bli pappa till 2 små pojkar?

 16. Blev du gravid naturligt eller via IVF? Tänkte eftersom det är tvillingar, men ni kanske har det i släkten? Jag är ganska rädd för att inte kunna bli gravid efter att ha hört en he del, bl.a. Kenzas historia. Undrar också om era graviditeter planerade? 🙂 Kram!

 17. Åh vad kul med frågestund, hoppas jag inte är för sen med min fråga ? men vore så kul med att få läsa din förlossningsberättelse för Lykke. Kul att du börjat blogga, stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *