Birthday

God eftermiddag,

Vi är precis hemkomna från NK, där vi gått runt i typ 3 timmar utan Lykke och kikat runt. Inget gnäll, inget skrik, inget jagande. Det krävs verkligen barn, för att förstå hur mycket fritid man en gång hade. And God only knows what the heck man gjorde med alla tiotusentals timmar. Igår fyllde som sagt min lillasyster år, Alexandra. Jag hade en helt underbar dag och kväll som slutade i full on fest. Som det brukar i denna familj.

Morgonen började med julmusik, parmesanäggröra och ett kroniskt byggande med alla Lykkes nya klossar.

Sovande bebis i vagn. Sekunden vi parkade i NK garaget, somnade Lykke. Så vi satt kvar i bilen i några minuter och bar sedan henne försiktigt ner i vagnen och hängde Jonas halsduk över. Perfekt lunch-timing, and Mamas hungry!

Den bästa personen jag vet. Vi tog hissen upp (Som seriöst aldrig kommer? Kan inte alla människor som faktiskt KAN åka rulltrappa, ta rulltrappan? Fattar inte, hissen är proppfull med snoriga tonåringar och fullt fungerade människor i vuxenålder.) till plan 4 för lite lunch i lugnan ro.

Mhhh! Älskar asiatisk touch på mat. Här en laxsallad med soya/sesam bakad borccoli.

Heeey.

Lykkis vaknade, men somnade sedan om igen? ALDRIG hänt, hon vaknade sedan efter över en timme och fick syn på ett par rosa UGGS hon absolut inte, i sin vildaste fantasi, kunde tänka sig att leva utan? Så dom fick följa med hem, helt enkelt! Hon har börjat ropa ”MÅTE BETALA DOM!” inne i affärer när hon får syn på något, haha. Ja Lykkis, är helt med dig på den saken!

Efter några timmar på NK, satte vi oss i bilen och brände ut mot min Pappa i Hässelby Villastad! Möttes av denna människa. Hur vacker är inte min syster? GRATTIS världens bästa miniplutt!

Alex och Pojan, min syrras kille. Lykke vill alltid ringa Pojan och prata om honom. Men sedan när de väl träffas är hon så blyg. ”BLYG!!” säger hon när han är med och han försöker leka med henne.

Älskade minisissy äntligen hemma från Zürich!

Tres gringos! Mina småsystrar <3 Älskar dom! Alla tror dock alltid att jag är yngst, haha. WELL WELL.

Mamma, Pappa och Bettan!

Mamma tog plats vid bordet.

Det gjorde resten också. Vi åt en hummersoppa med räkor och pilgrimsmusslor till förrätt.

Saffransrisotto, gremolata och kalvfilé till varmrätt. Och en panacotta med hallon till efterrätt. It was deliiiiichhhh.

Jonas och Krykan.

Tre gulliga.

Efter middagen började vi spela ”med andra ord” Satan vad vi skrattade, men vart efter spelet fortskred började frustrationen smyga sig på lite, då alla inte direkt var lika kvicktänkta som andra:)))))) Inga namn nämnda.

Jag somnade sedan till dånet av Cher vid 00.30, preggot pallade inte hela kvällen med det var en riktig 10 poängare. Aldrig en lugn stund i min familj <3

Godmorgon Fredag!

Mot Bianchi och chill-lunch, kycklingsallad för mig, burgare för Jonas och Malin. Så mysiga dagar! Vet knappt vilken dag det är, men det spelar inte någon som helst roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *