Lykke 2 år

Morgonen började med att vi sprang ner till Tösse för att hämta hem Lykkis födelsedagstårta, och köpa lite frulle, och öppna paket, såklart! Av oss fick hon en kassa-apparat med tillhörande scanner, mikrofon (mamma till kassa 3 tack!) kortdragare och mynt. Hon fick även en kundvagn, och matvaror. Succé!

Klockan slog 14.30 och det vankades kalas, tjoho!

Mammas docka. ”BLONGEN!!!” ropade Lykke hela förmiddagen.

Vem älskar inte ballonger.

Snart 3 barnsmorsan, seriously ready to P A H A A A A R T E E E Y!

PUZZ.

<3

Ibland är livet tufft med dig Lykkis. Tex när du skriker ”INTE!!!” till allt, när du vägrar åka vagnen, när du lägger dig raklång på trottoaren och inte vill gå ens en meter till, när du vaknar 04 på natten och ropar ”Lykke inte sova mer nu!!!” När du doppar händerna i ditt eget bajs när jag håller på att byta din blöja, när du stoppar båda händerna i hundpoop utanför porten och kladdar ner hela dig själv samt min jacka osv etc. Listan kan göras lång, men oavsett är du en FRÖJD att få vara mamma till. Busiga, glada, smarta, vackra lilla människa.

Mostrarna hann knappt komma innanför dörren innan du fick syn på paketen. Ett unicorn i koppel som kan gå själv och blinka, can never go wrong.

Morfar och Bonusmormor kom med en cykel.

Och Mommo med en trampbil med släp.

På julafton fick Lykke även en kick-bike. Det är så mycket fordon i Lykkes rum nu att man skulle kunna tro att hon bor i ett barn-garage.

Gos med mommo, som bara snabbt mellanlandade hos oss i några timmar innan hon åkte ut till Arlanda för att åka vidare till Dubai i semester i en hel månad. Lykkis var inte helt nöjd.

Ingen får gå hem när man fyller två.

Mostrarna Malin & Alexandra.

Det blev dags för tårta.

Men först måste ljuset blåsas ut!

Och partyhatten sättas på plats!

Sen åts det en och annan skiva marsipan!

”Rör inte lykkes tårta mamma”

Hej familjen!

Dagens favorit-person var helt klart moster Malin. Malin bor i Zürich och har vart hemma nu över jul, men åker tillbaks imorgon :(( Nästa gång Malin och hennes kille Marcus kommer hem är i april, och då har jag 3 kottar att uppfostra.

Men fram till dess är det bara du och jag lill-rumpan, du ska få all min tid! <3 PUSS OCH GRATTIS din godaste lilla goding!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *