Livet som Stefan ur Jonas glajjor

God afton,

Har precis påbörjat min kvällsritual – rada upp Lykkes alla djur, namnge och mata dom med gräs, äta middag, bada med henne för att avslutningsvis kolla lite på Cocomelon och sedan natta. Jonas kommer att posta ett inlägg runt 20.00 om hur det är att leva med mig och beskriva min personlighet, såsom han ser det. Vad han föll för hos mig, och vad han stör sig på. Haha holyyyy lord! Fick tipset i kommentarsfältet och det är ju ett ypperligt tillfälle 2 get to know the real Stefan Strauch.

Jonas kallar mig Laman. Hahahaha. Det finns fan vissa smeknamn som är värre än andra…

 

  1. Hej!
    Tack för din blogg! Du är en så intressant person som skriver så självklart om jobbiga och ärliga saker. Så himla glad att jag hittat den. Blev lite tagen av dina inlägg som handlar om graviditet och förlossning då min första upplevde var en jobbig historia, men fick bra revanch på min andra dock. Sen älskar jag dina matinlägg! För tillskillnad från alla som ska ”banta” så är din mer genuint bra, speciellt eftersom du äter den för att din kropp ska funka och inte pga nån kortsiktig diet. Ha en fin kväll!

    1. Hej Fina, tusen tack för denna härliga kommentar! :)) Ah min förlossning var rätt jobbig alltså, tänker dock att nukan det bara bli bättre, hoppas iaf :))) Vad kul att du gillar matinläggen, ska klämma in lite fler sådana! KRAM!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *