Onsdagslistan

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?

Jag grät faktiskt igår när jag fikade med Nathalie på Konditoriet i Sturegallerian, när vi pratade om jobbiga sjukdomar inom familjen. Det är alltså min största rädsla, att tvingas dö och lämna allt och alla, fastän man inte är klar.

Här hade vi precis gjort det tidiga ultraljudet och fått veta att jag hade två bebisar i magen, jag grät skräckslagna tårar….

TRE SAKER DU AVSKYR

Stress. Jag är otroligt känslig för stress, jag tror dock att jag länge uppfattade mig själv som ganska immun mot stress (hur det nu är möjligt.) Men efter en del rannsakande genom åren, har jag insett att jag har svårt att hantera det och blir typ sjuk av det. Bokstavligen sjuk i både magen och typ feber. Däremot kan jag förebygga det genom att planera långsiktigt och rusta när jag vet att a wars approachin, dock är ju inte långsiktigt planerande min manér heller :)))

Småsaker när man ser till större sammanhang men ändå irritationsnivå 100%. Tex: Folk som inte tar upp sitt djurs bajs, folk som inte kan köra bil, folk som generellt är långsamma i allt dem gör (i just CANT.) folk som vänder kappan efter vinden, halsont, folk som går in i en, när mobilen dör, människor som aldrig kan bestämma sig eller ta parti för något, finnar, folk som pratar helt osammanhängande utan kontenta OSV OSV.

När det blåser fan. Jag hatar blåst, det känns som att jorden är emot mig och vill att jag ska dö av halsfluss, eller öroninflammation. Hatar.

HUR VAR DU I SKOLAN?

Ganska medelmåttig. Jag låg någonstans i dessa areas, om jag ska göra en generalisering: 15 % MVG, 60 % VG och 25% G, typ. Jag tyckte aldrig skolan var tråkig, men dock gav jag nästan aldrig 100% heller av någon oklar anledning?

VAD BLIR DU STRESSAD AV?

Att vara sen till en bestämd tid och plats med Dasha hehe.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:

Min familj, presenter och att resa!

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?

Jag tror att folk uppfattar mig som snäll, rolig, men också lite konstig. Jag vet egentligen inte varför jag uppfattas konstig, haha, det är väl något i min personlighet som inte är som ”normen”  och det kan kanske folk störa sig på, tråkigt för dom:))

Konstig kvinna.

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?

Som glad, snäll, rolig och bestämd. Jag älskar att skratta och bjuda på mig själv, jag mår bra av att få andra människor att ha roligt!

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:

Att träffa vissa människor på oförutsägbara platser. Jag vet inte vad det är, men vissa ytliga relationer liksom skaver, och när man sedan träffar dom på en belamrad buss och tvingas stå 1 mm ifrån varandras könsorgan och kallprata om vädret så vill man bara utplånas och bli ett med marken :)))) Eller köra en vänster/höger eller dra upp mobilen och ba ”MEN HEEJ MORMOR, JAG MÅR JÄTTEBRA HUR MÅR DU VAD GÖR DU DÅ ALLT BRA JAAA MEN GUD JAG HAR EN TIMME LÅT OSS PRATA INGA PROBLEM”

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?

När jag är utomlands, har snygga skarpa nyfärgade ögonbryn och min hy har fått lite färg. Solglajjor på det.

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?

Idag när vi var på ultraljud på Karolinska och Lykke skriker: pappa sjunga lejonkungen!!!!!!!!!! Varpå han sjunger (inte ett enda ord rätt för övrigt) och tar fel avfart pga han blir så ”distraherad” av sin egen sång, och vi typ hamnar i Rättvik eller något. Då började jag skratta av exhaustment pga Jonas kör ALLTID fel, men det var ju endast pga lejonkungen låten då……

Classic Jonas fråga ”Vilket topic ska vi befästa oss idag då älskling, jag är öppen för förslag, HIT ME, älskling?” ……………………… En minst sagt speciell man <3

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?

Hur folk får tiden att räcka till, varför det gör så jävla ont att föda barn, varför såsen alltid tar slut, varför shampoot alltid hamnar i ögat, varför man bråkar om samma saker, varför livet är kort, varför det finns sjukdomar, att vi bor på en jord som snurrar runt ute i en rymd som aldrig tar slut………… hur dinosauriernas tid var, hur Hitler kom undan med allt, varför det alltid är så jävla kallt, varför man finner sig i situationer som suger, varför socker är så satans gott, hur fan det kan ta så lång tid att beställa en kaffe på morgonen på cafeer, varför man inte kan ha kul jämt, varför det tar 2 h att hitta en film, att så många människor verkar så chillade kring det faktum att vi bor på en jord som har och kommer snurra runt sin axel i några miljoner år till, och inte en jävel vet varför den gör det eller what the f we doing here?

Stefan = En klassisk ”tänkare” Mitt favoritämne när jag gick i lågstadiet var när man fick skriva fritt i ”tankeboken” JEEEEEZ that i nailed 4 sure. (Mycket: varför är himlen blå och vattnet blött?)

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:

Att dö, att bli rånad, att vara med om en flygolycka

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:

PT eller gyminstruktör, förlåt men hahahahah. Trodde armhävning hette ”armövning” fram tills typ för ett år sen. Eller flygvärdinna, haha. BRACE FOR IMPACT.

SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:

Sjuksköterska på barnsjukhus. Jag tror jag hade vart bra på det, hade iaf älskat mitt jobb <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *