Onsdag i Bilder

Hej godingar,

Hoppas att ni mår bra! Lykke sov i sin säng inatt hela natten, vid 07 så vaknade vi till och kände att något var ”fel” med tanke på att vi inte kunde hitta lilla Lykkis i sängen emellan oss. Paniken?! Så vi båda smög in i hennes rum och där låg hon tätt omslingrad med ”lilla coco” som är hennes röda apa hon fått av mormor och snosade. Seriöst, sovande barn? Är inte det bland det gulligaste som finns? Ville bara krypa ner bredvid henne och gosa. (Men ändå inte pga är fortfarande OTROLIGT förkyld efter detta virus jag fått av henne. Jag tror problematiken med att jag alltid blir sjuk är att hon smittar mig på natten eftersom hon typ sover på mig. Hon är så mammig.) Vi gick upp alla tillsammans, och Lykkis fick omelett till frukost. Hon äter tyvärr inte så jättebra, särskilt inte frukost, men hon gillar verkligen parmesanomelett, så whatever floats the boats liksom! Jag vill bara att hon ska äta innan dagens härjande på förskolan börjar, så omelett it is! Idag ska jag till barnmorskan följt av en sjuherrans massa andra saker på eftermiddagen, bla event med Soft Goat och event ikväll med Continu X Sofi fahrman. Hoppas ni gillade frågestunden igår, det kommer mer svar senare under dagen. Kram!

En förkyld kvinna.

Som pälsade på sig ordentligt, solen tittade fram också. What a treat huh?

Jag skulle äta lunch med två favoriter, Micki och Petra. Jag tog rimmad lax med dillstuvad potatis, Micki toast skagen och Buco (Jag och petra har kallat varandra för BUCO i typ 10 års tid pga en låt som heter Bucovina med Shantel och Ian Oliver,  vi älskade och totalt hällde ner oss till, back in the days.) valde först silltallrik pga den lilla sillhagga hon är hehe, men sedan ångrade hon sig och hoppade på laxtåget. YUMMEY!

Mitt lilla gäng! Micki överraskade med att bjuda också, så himla glatt och snällt! Jag och Petra seriöst tömde brödkorgen och bad om mer vispat smör 3 gånger. Micki ba: what is really going on here? Hehe. Jag och Petra var dock brutalt avis på hennes glas vin. Snart, mmmh!

Jag och Petra har ju samma BF. Hur sjukt är seriöst inte det? Nu kommer vi ju inte föda samtidigt ändå PGA jag blir igångsatt, men vi har liksom samma ursprungs BF. OMG Soulsisters!!! Btw, så många frågade mig om mina byxor och det är dessa jag precis fått hem, annonslänk med APPRL: Klick!

En söt ängel och en helvetisk djävul?!?!?! Love this person!

  1. Har ett önskeinlägg, om du bjuder på det. Bilder på dig från barn o tonårsåren. Typ fyllde 1 år, första dagen i skolan, fyllde 15, fyllde 18.. du fattar:) alt bilder på mindre lyckade outfit, typ den där stickade overallen du fick av moster när du var 3år eller favorittröjan du fick välja helt själv när du var 10 år o var stans coolaste i, men idag undrar hur du tänkte etc..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *