En låtsasfredag

Idag är det fredag <3 allas vår favoritdag, på delad plats med lördag. Jag längtar så innerligt till att allt ska bli normalt igen, även om jag inte har en aning om hur det ska gå till. Någonstans i denna röra av diverse olika sattyg har jag blivit ett litet asplöv som inte går en meter utan min handdesinfektion. I februari när jag postade inlägg om min hälsoångest i samband med Corona tyckte jag att det var kämpigt. Ni kan ju förstå nivån under mars och april. Så trött på min hypokondriångest. Poooooolitely plzzz just fuck offfffff :)))

Om jag får vara ytlig så saknar jag innerligt följande: att få mina ögonbryn fixade och mörkt färgade hos mina favoriter på aktiv hudvård, att gå till LYKO och bränna bort ytliga blodkärl, köra laser och dermapen på ärr och att botoxa skiten ur argrynkan :)))) Jag drömmer även om att slinga håret riktigt blont, och typ sätta i en meter extensions (måste sluta plöja RHOBH och tro att jag är Erika Girardi hehe) samt att slira ner på nybrogatan precis vid vår port (gamla port xcuze me, glömde att jag bor i orten nu) och få mina naglar lackade och filade sharp enough to bawl your eyes out. Ahhhh. Sedan drömmer jag om att sitta på en uteservering och dricka för många glas ekade smöriga chardonnayer med mina vänner, och bara glappa käft liksom?

Jag kan ju fortfarande i princip göra alla ovan om jag verkligen hade velat, det är mitt eget val. Men jag kan inte motivera det för mig själv just nu, med allt som pågår. Asplövet pallar inte den typen av press :((( Snart kommer Micki och Petra hit för lunch, har lagt bubblet på kylning! Känns så sjukt att jag och Petra hade samma BF, men att mina killar nu redan är 5 veckor medans lille Harry fortfarande är i Petras mage, och gosar loss där inne. Det känns som en livstid sedan jag var gravid, men ändå inte liksom. Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske slänger jag på mig denna kofta från Lindex jag seriöst älskar! Färgen är som en sommarhimmel, när solen är påväg ner.

  1. Gör inte heller nått av det! Skulle vilja gå till frisören och klippa mig, men vill inte utsätta mig för det 🙄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *