Lilla helgen

Hej Måndag,

Hoppas att ni haft en lång, härlig helg och tankat massa energi och vaknat pigga och glada. Är det fler här inne som känner efter som en liten iller varje morgon i kroppen, för att försöka identifiera något som inte är som det ”ska”? Jag är seriöst som en nipprig inspector gadget, som går igenom varenda millimeter av kroppen och letar efter saker som inte finns. Många av mina vänner har haft Corona redan och några beskriver det som en jobbigare influensa, eller som en vanlig förkylning. Det är så läskigt att det slår olika hårt hos olika personer dock. Jag försöker att inte oroa mig, men det gör jag ändå oavsett hur mycket åtgärder jag vidtar.. Förlåt för mitt ständiga tjat. Ska typ införa en C-dag här i bloggen, så jag håller mitt glappande om detta virus limiterat till en dag.

Jag har haft en så härlig helg med både familj och vänner. I fredags var Petra och Micki här på lunch och bubbel. Vi snackade bort 4 timmar och shit vad jag saknat dem. Klockan blev kväll och vi gav varandra air-huggs n kisses och konstaterade att nästa gång vi sågs kommer Petras lilla Harry ha anlänt. Jag är så peppad på att träffa den godingen <3 I lördags morgon åkte vi ut till Jonas Pappa på Älgö hela gänget (lättare sagt än gjort att packa in hela familjen för övernattning i bilen va… kill me!) för att Jonas och Thomas skulle åka och hämta vår nya båt!

Tyvärr blev det ingen tur för mig då jag har mina grabbar att rå om, de är alldeles för små för att härja ute på havet. Det kommer dagar för det med, men inte nu no. Lykkis var med och hämtade den i sin nya illgröna flytväst. Already Boatin like a prooo. Min mamma var också med, och på kvällen grillade vi fiskspett och drack härliga viner (med gott avstånd, trust me. Jag bytte även glas 38 ggr pga livrädd att någon skulle ha råkat ta en sip ur mitt, även fast alla är friska som nötkärnor OFC, skulle aldrig ha gått med på något annat.) Och på söndagen åkte hela gänget för lunch på restaurang Solsidan på Dalarö! Douglas pärons resto, magiskt ställe och underbar mat! Jag stannade dock hemma med twinsen såklart.

Hej Fredag! Blus från BYMALINA

Glassbud från MAGNUM. Lykkis approved!

Godingar <3

På kvällen grillade vi på vår nya grill (Jonas skruvade btw inte ihop den…. Det gjorde PANDY haha.)

Slängde på mig en ribbstickad tröja med perfekt skärning, från LINDEX när solen gick ner.

OMG, u guys ready for the RETURN OF STEFANS DIADEM ERA to strike back at ya? Hoppas.

Godmorgonpuss med min favorit.

LYKKELUS! How u this qt?!?!

Lördag! Stickad tröja från SOFTGOAT.

Mamma, Jonas och Thomas.

Lykkis å tjejerna båtredo!

Båtlajf´s a goood lajf.

Pls spot the wild one…

Bild från Jonas på Baggensfjärden på en liten kvällstur på lördagen, hejdå helgen!

  1. Ändå imponerad över att du/ni umgås med vänner osv? Även om man inte kramas så är man ju nära varandra, tar i samma saker. Ska ta sig till och från platser.

    Jag umgås inte med nån 🙈 träffar mina kollegor på jobbet (men det blir lite som en isolerad cell eftersom det alltid är samma) men i övrigt bara min man och min dotter. Ingen annan, är för nojig för det. Handlar inte mat i fysisk butik, åker bara till affärer när jag måste och då på tider när så få som möjligt är där…kanske har blivit galen! 😅

  2. Kan inte du berätta om hur du blev friad till samt vad du har för ring? Ct och vart den kommer ifrån, så vacker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *