HM Fynd

Heeeej,

Just nu sitter jag på en stol och nattar Lykkis. Atm klappar hon händer och räknar upp alla hon känner som sover… ”Minna sover, Bernard Sover, Charlie sover, Edward sover….” Osv. Hade gärna lagt till ”Lykke sover” på den listan men det känns som att jag har en stund kvar här i hennes sovrum. Hon störs iaf inte av mitt knappande på datatangenterna hehe. Numera tjaffsar jag och Jonas om vem som ska få natta Lykke, för ett år sen var det oftare tvärtom. Hahaha fattar ni nivån? Då får man jobba/blogga eller vad man nu väljer att syssla med ostört i typ 40-1 h. Med twinsen så är det andra bullar. Båda bokstavligen skriker därnere och jag kan liksom höra Jonas tunga andetag och svetten som droppar från pannan. De börjar alltid köra igång vid 19-20 och tjorva sig. Tur dom är söta så man pallarrrrr.

Jag tog ju en sväng förbi H&M i fältan idag innan min naprapat tid och matade av en bokstavligen färgbomb hehe. Älskar färg på sommaren! Ni får ursäkta min look, jag har vart så sjuuukt trött idag. Kan väl inte vara en själ som missade nattens åskfest!??!?!? Asså omg, grät typ för jag var så rädd, och vaknade i panik när det kändes som att någon bombade sönder vår ytterdörr. Snacka om oväder. Kunde inte somna om efter det. Jaja! Hoppas på bättre sömnlycka inatt. Här är i alla fall de plaggen som fick haka på hem! Samtliga med annonslänkar från APPRL.

Hur fin var seriöst denna? Den är tyvärr helt slutsåld men här är länken klick! Sofia hade denna liknande på midsommar, tyckte dock den var snyggare i vit än i aprikos! klick!

Denna underbara rosa skapelse, klick! Äkta bufféklänning (eat all you want it doesnt show hehe) Vi åkte förbi Petra vid Strandvägen 1, när hela familjen satt i bilen på väg hem från föris och snackade en snabbis vid rödlyset, och hon hade också på sig den! Såg att de var få kvar i små storlekar, så hurrrry up!

ÄLSKAR det här printet alltså! Min favorit! Klick!

Blus med puffärm i mintgrönt (grönt = LIFE!!!) klick!

Långärmad volangblus med krås med gult och beiget. Hur niceeeeee, klick!

 

Omlottblus i ljusgul HELLO. Klick!

Smockad långkjol i svart. typ slut i svart men fanns i beiget också! klick!

Off shoulder klänning. Hade gärna klippt den i svart också men den fanns ej i fältan. klick!

Älskade detta mönster 2 much så blev en till, dock tyvärr slutsåld :((((

  1. Hur vet du att just din kille känns helt och hållet rätt? Tänker att du dejtat massa andra men vad är det som gör att han känns som den rätta? Så intressant fråga. Jag är själv 26 och på jakt efter kille!
    Kram kram

    1. Heeej! Det får man vara! Tvillingarna var med pappa hemma, och Lykke på förskola. Eftersom jag inte ammar (vilket är tråkigt, jag försökte men dom ville inte) kan jonas hjälpa till mycket mer, vilket innebär att jag kan unna mig en ensamförmiddag ibland! Kram!!

  2. Så fina saker och klär dig sååå bra! Jag har en fråga (som du inte behöver svara på om den känns för privat), hur gör du och Jonas med familj ekonomin? Gemensam, delad, lite både och? Typ köper du kläder själv + annan lyx hehe eller drar på det gemensamma? Det slog mig när du berättade att han startat ett företag (och äger det antar jag) och du är anställd. Tänker att det ger ganska olika förutsättningar lön/utdelning ja du fattar. KRAAAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.