Moses

Hej godingar,

Just nu sitter jag h.e.l.t ensam på fabrique. Inga barn. Ingen man. Inga vänner. Helt själv med min kaffe och yoghurt. Jag kommer på mig själv att undermedvetet leta efter barnskrik. Eller leksaker som ramlar mot marken. När en liten tjej ropade ”mammaaaa” vände jag mig automatiskt. Att fika själv är något som jag inte uppskattade innan jag skaffade hundra barn direkt. Har haft 2 h nyss hos Moses, Jonas naprapat och jag känner mig som en ny människa. Eller i alla fall som att min kropp fått nytt liv på något sätt. Strax ska vi hämta lilla Lykkis, och åka hem mot ulriksdal. Jag hann också med en liten raid inne på H&M. Tänkte visa vad jag köpt lite senare ikväll! Nu kallar mitt kaffe, puss på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *