Tvillingarna 3 månader

Hej hjärtan,

Idag fyller mina killar 3 månader och jag sitter här och funderar över exaktttttttt vad vi gjort med 12 veckor? Nämen seriöst, hur är det ens möjligt att tiden gått så fort? Jag tänkte skriva en liten sammanfattning om denna tid imorgon förmiddag, hur vi strukturerat alla rutiner gällande tvillingarna och hur vi överlevt som trebarns föräldrar till 3 blöjbarn. Det gör man ju, oavsett om man är vaken alla timmar om dygnet eller sliter av sig håret (speciellt när Lykke ”matar” tvillingarna med hennes 24 h gamla saft som står på diskbänken…. ) För det är bara så det är, det är inget nytt, det har kvinnor gjort i urminnes tider, men, det gör det inte mindre jobbigt för det, visst? Nu ska jag dricka en kopp vaniljté och titta lite på Solsidan med J. Hoppas ni får en fantastisk natts sömn och vaknar på ert allra bästa fredagshumör. Imorgon ska ju solen skina också! Va! Bara en sån sak… Lykkis går även sin sista dag på föris imorgon innan sommarlov (hela förra veckan tog vi ledigt för henne, och åkte båt i los tropicanaaa weather.) och vi ska hem till Amanda och Shoan + barnen efter föris och bada i deras pool och grilla lite senare på kvällen. Dröm! PUSS.

  1. Hej!

    Hoppas du har en fin sommar, med din fina famklj!

    Kan inte du snälla dela din förlossningsberättelse? 😀
    Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *