Flängmästaren

Shit pommes and the holy baby vad jag flängt idag,

Borde få något form av utmärkelsepris för full pott i fläng! Im a champ 4 sure. Härjat i staden idag som var 800 grader varm, även vart inne i vår lägenhet för första gången på ett halvår. Kändes som att kliva in i en gammal del av ens liv som man inte riktigt kände igen längre. Lykkes rum ekade tomt, och det fanns inte ett spår av tvillingarnas existens i något rum. Gosh, i loved this spot men lordy vad vi gått vidare. Den som blir ägare till Nybro 89 kan skatta sig lycklig, det är sån Zen där inne och alla rum är helt badade i varma och ljusa energier. Jag vet inte om jag sagt det men jag är otroligt känslig för energier och stämningar. Alltid vart, precis som min mamma och min mormor. Anyhow, det var lite som att gå tillbaks i tiden när jag satte mina fötter innanför den tröskeln. Som en gammal kärlek. Det finns alltid något visst varmt kvar, men känslan är borta. We moved on from you dear Nybro, and so will you.

Återkommer med recap från dagen imorn. Önskar er the happiest of nights.

Yours Truly,

Stefan.

  1. Så glad att du är tillbaka! Din blogg är min nya favorit! Imponerad att ni Orkar flänga så mycket med tre kids varav två rätt små..! Undrar hur ni typ organiserar er innan, under och efter? Typ vem packar, har ni bestämt vem som gör vad när ni är borta typ matar mm, vem packar upp? Kanske en astrist fråga men jag får typ ångest av tanken att Göra allt det där med ett barn. Vill så gärna bli mer som du och Jonas men är rädd att bryta ihop Pga känsla av ”jag får göra allt!”. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *