Botox, Heartbreak och Corona.

Hej Godingar,

Jag körde en liten omröstning på instagram och det verkade som att ni var taggade på en frågestund så lets get to it.

Älskar din blogg! Jag har börjat få samma argrynka som du och överväger botox. Kan du berätta om din erfarenhet av det snälla? Försvinner rynkan helt, hur länge håller botoxen i sig, känns det konstigt att inte kunna rynka pannan osv? TACK!

Heeej, tusen tack! Blir alltid lika peppad av era kommentarer när ni säger att ni gillar det jag gör <3 Oooooo, argrynkan! Den är jag bekant med. Tänkte snabbt och smoothly flika in här att jag lägger otroligt lite, äej förresten, jag lägger noll värdering i huruvida andra människor väljer att förhålla sig till sitt utseende. Det är något som varje individ får ta ansvar för. Jag uppmanar INGEN att göra NÅGOT, utan jag svarar endast här på hur jag, Stefan Strauch, väljer att förhålla mig till min argrynka. Om någon undrar varför det är viktigt för mig vill jag att hen ska ta en egen funderar på; varför är det viktigt för dig att anmärka på hur jag väljer att förvalta mitt yttre. Så med det sagt är detta min erfarenhet av argrynkan och: jag hatar skiten. Jag är redan sliten och trött som jag är hehe, och jag gillar att känna mig fräsch när jag gluttar på mig själv i spegeln, även om min insida är shrekmama. När jag har ett yxjack mellan brynen känner jag mig inte fager så därför slår jag slag i saken. Jag har gjort argrynkan två gånger, en gång på LYKO och en gång på Akademikliniken. Jag har alltså lagt in botox mellan ögonbrynen så den rynkan inte löper amok och knyter ihop sig till ett jack när jag gestikulerar. Jag har aldrig lagt botox i pannan, så jag vet inte riktigt hur det blir?! Jag har inga synliga rynkisar i pannan så den får bara vaaaa. Sist jag gjorde botox var 2019 i Februari, sen blev jag gravid och har ej gjort det sedan dess. Det höll i sig BRA i typ 3 månader och OK i 4. Så man måste ju fylla på om man vill att det ska vara bestående. Puss!

Hej!! Jag älskar din blogg och tycker du gör helt rätt i att ge fan i vad ngn annan tycker.
Jag undrar en sak dock, hur hänger din corona-ångest ihop med större fester som du går på ibland? Jag tänker mig att någon med riktig ångest (som jag har fått för mig att du skrivit att du har) inte klarar av eller mår dåligt inför såna sammankomster? Eller hur går tankarna. Jag fattar biten med lev nu o ha kul osv men hur går tankarna i hjärnan 🙂

Heeej! Tack snälla! Jag misstänker att många undrar och frågar sig detta. Hur kan en människa med ångest för tex corona gå på fester. Och jag har försökt rannsaka mig själv för ett bra och koncist svar (för JA, jag har haft och har dagligen ångest över detta satfläsk till virus) och det jag kommit fram till är: man kan ha båda. Jag har varit på 2 stycken lite större evenemang denna sommar/vår och jag har haft ganska jobbiga konfrontationer inombords innan dessa. Ska jag verkligen gå? Vill jag gå? Kommer jag ångra mig om jag går? Och båda gånger har jag hört av mig till de som haft festen och sagt att det känns lite jobbigt, och fått svaret att det är ingen som kommer på festen med symptom, och att det tydligt i inbjudan står att alla ska till 100% vara symptomfria. Sen finns det ju alltid en chans att någon går på en fest som inte känner av att den är sjuk ännu, där det inte riktigt brutit ut. Och det är ju en satmara i sig. Den gnagande tanken. Men samtidigt, om jag ska oroa mig för den milliprocenten också, kan jag likaväl regla dörren för gott. 5,2 dagar tar det i genomsnitt att bli sjuk enligt folkhälsomyndigheten. Jag räknar varje dag, om jag träffat folk jag inte vanligen träffar. Efter 6 dagar andas jag ut. Jag har dragit gränsen där, för jag måste få andas också. En dag i taget. Men de första 5 dagarna är ett jävla helvete. Kanske är det inte värt det? Kanske är de det. Jag kan bara ansvara för mig själv, och hoppas att alla andra gör detsamma <3

Hej! Jag vill så gärna veta var du köpte den otroligt fina klänningen i ljusgrön med hög hals som du hade på Michaela Fornis fest?
Tacksam för svar!

H&M! Puss

Hej kära Stefano! Kan inte du snälla tipsa om var jag o min kille/snart man ska gå ut o fira/käka i Sthlm efter vi haft vigsel på stadshuset! Är ejjjj fr sthlm men ni har fint stadshus o vad ska man göra när man vill gifta sig snabbt dessa covid-dagar😊 men vet som sagt inte var man ska gå om man vill ha ”feststämning” men ändå nice! Bor på diplomat. SNÄLLA TIPSA!!! Tack för en rolig blogg! Kram

Hej fina du!! Åhh vad glad jag blir att er kärlek ändå får segra i dessa satfläskiga dagar. Jag ÄLSKAR guldterassen, den är så sjuuuukt flådig. Är den öppen?! Isf, hade jag gått dit. Om man vill ha mer vibe men ändå classy hade jag kört teatergrillen. Är man en skön typ å ba nu KÖR vi, så kliver man på Ciccios. Önskar er de lyckligaste av dagar <333 Länge leve löv.

Så glad att du är tillbaka! Din blogg är min nya favorit! Imponerad att ni Orkar flänga så mycket med tre kids varav två rätt små..! Undrar hur ni typ organiserar er innan, under och efter? Typ vem packar, har ni bestämt vem som gör vad när ni är borta typ matar mm, vem packar upp? Kanske en astrist fråga men jag får typ ångest av tanken att Göra allt det där med ett barn. Vill så gärna bli mer som du och Jonas men är rädd att bryta ihop Pga känsla av ”jag får göra allt!”. Kram!

Men tack FINA! Asså det är ett helskotta leme tell you. Vi planerar kvällen innan, ofta sköter jag typ twinsens alla saker och mina egna. Men blir ju ändå att jag lägger mig i Jonas packande av Lykkis saker pga han är inte direkt proffs på att matcha hennes kläder…….. Hehe. Vi glömmer dock alltid något. Men i detta fall förlitar jag mig mycket på Jonas, han har ofta bra koll på de ”viktiga” prylarna. Vi bestämmer liksom inte innan vem som ska mata klockan 15 utan det sker sig mest naturligt. Jag tror det funkar då vi båda är rätt chillade med våra kids. Ingen är ett kontrollfreak. Det blir lite som det blir, och oavsett blir det bra!!! Nattar vi Lykke på restaurang och hon somnar njuter man ju till FULLO av den stunden. Men sedan är det klart att hon kan vakna, men då löser vi det då. Jag är seriöst chillllers deluxe där. Men ofc svetten lackar ju 24/7 om vi säger så. Men det kommer med sin belöning också. Alla underbara stunder och minnen ihop <333

Hur kommer man över någon som man fortfarande älskar?

Åh, hade jag svaret på den frågan hade jag vart fuqloaded nu. Men steg ett är nog att låta sig själv få sörja. Det är ju nästan som att någon gått bort, i alla fall från ens hjärta och det krävs väl ingen snilleblixtr för att förstå den smärtan. Jag tycker verkligen man ska se till att ha fått svar på alla sina frågor vid ett uppbrott, så inte känslan av ”varför” ens har 1% möjlighet att gnaga inom en, om man tex har blivit lämnad. Radera personen från sociala medier, det hade i alla fall jag gjort. Palla se honom/henne dricka drinkar, gå på promenad eller posta sin eftermiddagsfika där en handled man aldrig tidigare sett, skymtar i hörnet. You dont need that kinda pictures in your head. Ok. Sedan gillar ju jag fresh new start modet, man kan spinna vidare på när man är nere. Klipp en ny frippa, byt klädstil, unna dig något fint, börja med yoga, bestig ett berg, sök ett nytt jobb. Och glöm inte att hen var ju obviously inte din lead person, för när den kommer så finns det liksom inget slut på sagan. Forever and ever. Puss.

2008.

 

 

  1. Jag köper att du vill göra botox, fine det är ditt val. Men tänk de som följer dig och ser upp till dig som vill göra som du?

    1. Blir lite trött på denna diskussion ang botox! Vad spelar det för roll om folk vill göra botox för att de ser upp till henne? Botox är liksom inte värsta grejen? Tatueringar är bra mycket värre än botox exempelvis! Botox är inget som syns och det går ur efter 3-6 månader. Faktum är att det är guds gåva till kvinnor som vill se lite fräscha ut, punkt

  2. Håller helt med angående botox! Folk kan väl inte vara så lättkränkta att de tar illa upp? Tack för bästa bloggen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.