Brezzakriget

Hey osv,

Klockan börjar dra ifrån meiii, så lets recap this day on speeeed ok lezgo.

Tvillingarna vaknade 05.30 och var hysteriska av hunger så jag tog löpet ned till babybrezzan (Jag och Jonas bråkar fortfarande om detta. Senast igårkväll när jag ville ta upp den till övervåningen, för jag inte orkar gå ner å stöka mitt i natten, sa han tydligt att han verkligen inte vill att babybfrezzan ska stå där uppe för den används ”mer” där nere. Han är så jävla beslutsam. Brezzan ska fan inte upp!!!! Enligt Jonas. Den lyser. Och låter. Och stör. Säger han………) och upp igen fort som katten för att trycka in flaskorna i truten på gullisarna. Efter det är jag osäker på om jag somnade om?? Ni vet när man svävar mellan John Blund och sjukt märkliga vakendrömmar. Dom är alltid helt spårade och man fattar aldrig om man aktivt tänkte något så sjukt eller om man sov? Tror inte jag somnade om, för kände mig rätt överkörd sen när jag gick upp vid 0730. Ögonen var torra. Kan även ha berott på att jag somnade med linserna i.

Sedan började dagen med att jag sprang fort ned till köket för att haffa Lykke, för att hinna klä på henne innan Jonas Färgblind/koordineringsblind transformerar min lilla gosegris till en cirkus :))))) Sedan satte jag på kaffe och gjorde äggröra. Älsk/hatar äggröra. Det kan vara så sjukt gott men det kan också vara det mest vidriga någonsin. Jag ogillar frukost, har alltid gjort det. Efter det matade jag twinsen, bytte blöjor, sövde dom, tog en dusch, sminkade mig, förberedde mig mentalt för att åka tuben andra gången för året, packade ihop alla trehundrasjuttio atteraljer en ska ha när man ska utanför huset med bebis, bytte kläder 15437846 gånger. Är det kallt? Nä, det är ju varmt? Oj, fast det står 12 grader? Men det ska bli 20? Kanske klänning? Fast med en päls till? Och solglasögon men man kanske ändå ska ha gummistövlar och halsduk också för det är inte helt omöjligt att det blir spöregn, 30 grader och sedan snöstorm följt av en tornado på eftermiddagen :)) Med kläder lämnade jag (ringde Jonas 12 gånger innan jag kom iväg för jag hittade inte min nyckel och inte mina earpods,  bara fodralet….) och gick till tuben. Tröck upp hissdörren med foten som det proffs man är, och stod i den yogapositionen med benet på knappen i en dryg minut för att lufta ordentligt i hissen. Väl inne pumpade jag ut en riklig mängd alcogel och gned in händerna i och fäktade sedan runt mig och tvillingarnas vagn. Det funkar säkert inte, men det känns bra. Renande.

Sedan var jag på kollektionsvisning på By Malina och käkade lunch. Det är helt sjukt att varenda kollektion är så snyggggggg jag vill alltid ha allt. Jag la band på mig själv sedan och tog mig ut med twinsen och bort till Lagerhaus för att köpa dekoration inför min födelsedagsmiddag på Lördag. Det är grevetema. Hahahahahah. Äej det kommer bli sjukt. Min klänning är……. något annat. Väl där inne bajsade Malcolm, svetten lackade men jag lyckades byta. När jag skulle betala igen hände följande: de lurade på mig ett medlemskap jag inte ville ha, för jag ej förbarmade mig att säga nej, som tog 2576 år att fylla i. När det var klart så bajsade Malcolm igen. Det stank. Men på något vänster somnade han, tack gud. Sedan gick jag in på Coffehouse och beställde en latte med 17 shottar kaffe i och avnjöt i min ensamhet. Sen kom Dasha. Och Amanda. Och sist kom Jonas för att vi skulle åka ut till Lidingö och kika på ett hus. Och nu är jag helt slut. Har även badat med Lykke. lagat köttfärssås, nattat Mauritz och Malcolm som båda skrek från 18-20.  Nu sitter jag i soffan och har nackspärr, och funderar på om jag ska poppa popcorn eller om det är för sent. Snart ska jag dreamfeeda igen och sedan börjar allt om igen. Imorgon ska jag inte lämna huset och det ska bli SÅÅÅÅÅÅ HIMMELENS GÖTT.

Ingen som vet exakt vad som händer här men typ ändå Stefan personifierad in a pic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *