Tango

Det trixigaste jag vet med att börja skriva ett blogginlägg, är rubriken. Få små ord som ska sammanfatta innehållet. Och det kan ju tendera på att vara barnsligt enkelt, när man skriver om saker som är självklara: Barn, icke-existerande-sömn, kläder, tankar, framtiden, en bruten nagel. Osv. Men just nu, ville jag egentligen bara säga Hej hej och tjeeena. Hitills har det här året levererat, jag, som tidigare lovat, har lugnat mig på orohetsfronten, även om det är lite motstridigt klockan 23.53 när jag inte kan sova.

Mina dagar är liksom inte sprängfyllda av revolutionerande saker hehe, mestadels av tiden är jag på Ulriksdal med mina 13 barn (jag har fått klagoförbud av Jonas gällande detta hus. Huset och min kärlekssaga har lite förvandlats till en olja-vatten situation och det känns literally som att det är out to get me, vi lever i en motstridig relation där jag ständigt vill lämna men aldrig kommer till skott.  Shit pommes, vad less jag är. Stan, kom och hämta hem mig snällllllla rara jag ska aldrig klaga på grannarnas klampande, hög musik sent på kvällen, soprummet som stinker skit, hissen som är trasig, portfanskapet som inte kan öppna båda dörrarna vilket resulterar i att jag får ta isär hela vagnhelvetet på gatan. Osv.) och byter blöjor, går promenader (hahah okej, inte sååå ofta då pga gillar inte pw, dock ligger Slottscafét en kvart från hemmet och när Caesarsallad tarmen suger till, you know where im at.) och tvingar hit människor på kaffe :)))))

Trots allt, känns det fan som att 2021 kommer att leverera. Tror typ det här kan bli ett riktigt jävla pangår. Jag känner mig liksom taggad på att typ… gå ut och springa varje tisdag typ??? Och det är seriöst en mening ni cirka aldrig hör mig formulera. Jag är ju sjukt slarvig och dålig på struktur, men jag känner ändå ett stark neeeeed av ordning och reda. Vet ej om det är ett tecken på att jag börjar bli old as fuq eller om jag bara är uttråkad. När jag flyttar in till stan igen, ska jag fan färgkoordinera min garderob, rensa ut alla gamla mascaror jag samlat på mig under livet (är en sådan hoarder, har extremt svårt att göra mig av med saker vill bara sparasparaspasra undan dom i en liten låda så kanske jag vips om 23 år ba MEN GUD, vad trevligt…!) och börja med någon sport??? Haha, skulle dock typ skämmas ihjäl för är såååå osportig. Kanske får bli dans istället då??

Anyhows, ville bara säga heeeeej på er gulliga ni. Om exakt 4 veckor får vi tillträde till vår lägenhet och DÅ känns det som mitt nya liv börjar. Ska ba renovera upp skiten sedan STAN ska vi dansa tango resterande av 2021. Längtar!!!!!

 

  1. Härligt med en blogg-update från dig! Älskar hur du skriver, känns som att du sitter här mittemot mig vid köksbordet och berättar det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.